Şimdi Ara

Silent Hill Origins PSP Gameplay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • silent hill origins gameplay videosu bence grafikler mükemmel

http://www.youtube.com/watch?v=-fT1dPXqVYM

ve

http://www.youtube.com/watch?v=JQEeMBQVyTg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacknight -- 25 Ocak 2007; 22:28:22 >

• Oyun çok sıkıcı görünüyor, ben bu vidoeları başarısız buldum.. Ancak mutlaka ki çok daha iyi olarak elimize geçecektir..
  • Kamera çok kısıtlı duruyor.. Arkadaki müzik oyundan soğutmaz umarım beni çünkü izlerken bile daraldım sesi kapattım PSP ye göre grafikleri güzel gibi duruyor.. Oynamadan tam bi yorum yapılmaz tabi gene bekleyelim biz..
    Resident Evil serisinide PSP de görmek isteriz..
  • evet resident evil 4 psp ye olsa çok güzel olur
  • nerde hayranlıkla oynadıgım bır oyun bu resident serileri

psp ye gelsede oynasak....ayrıca bu silent hiil cok gıcık bir oyun ne oyle sesler fılan...oyun desen oynanabılırlık 10 uzerınden 3 goruntu desen aynı musıc desen aynı...konusuda resıdent tan calınmıs gıbı duruyor ama tam calamamıslar galıba bı tek zombı anlayısını alabılmısler haha
  • bence tam tersi resident evil artık eskisi gibi deil o eski zevki veremiyor.. eskiden korku ve macera çoğunluklu aksiyonu az bi oyundu ztn orjinalide öle.. ama yeni oyunları sırf aksiyon olmuş. oyunu oynadıktan sonra eskisi gibi etkisinde bırakamıyor beni açıkçası.. ama silent hill 4 oyununda da deişmedi çok güzel bi oyun bence.ayrıca konusu resident evilden çalıştı felanda deil. ceci sen silent hill 2 nin senaryosunu tamamen öğrendikten sonra yorum yap olur mu :)
  • merak etme karde szaten oynadım ve ıgrenc bır muzık eslıgınde oynanabılırlıgı olmayan bı adamla zombı ler fılan vurmak...kayıp kızını fılan arıyor benım elımdekı oyunda...neyse hem bu benım fıkrım arkadasım ben sana bunu aksettırmedım kı sade soledım ne var kı bunda bıraz saygılı olmak lazım fıkırlere ve dusuncelere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bu oyun mükemmel ya grafikler çok hoşuma gitti.psp daha iyisini yapabilir mi ki? CAPCOM bunu görsün de resident evil 4 ü PSP ye yapsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.