Şimdi Ara

~Silent Hill: Downpour~[Xbox 360 - Ana Konu] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
15.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu birakmamdaki en büyük etken Save sistemi oldu.
    Salak salak Load yapiyor oyun.
    Eee paso ölüyordum ileriki bölümlerde.Napiyim hicbir silah falan yok. Ele aliyorum Balta falan hooop kiriliyor 2-3 adam geldikten sonra.
    Eee sonra ?? Oyle mal gibi kaliyorum ortalarinda.Sonra tabana kuvvet yapiyorum Sirf SU APTAL SAVE sistemini tekrar yasamiyim diye ama Nafile....

Neyse iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: french press

Devils pitten çıktıktan sonra silent hill'e geldiğimiz ilk yer şifreli bir dolap var .. hiç bir yerde ipucu yok not defterinde keza öyle ?
    napcaz

arkadaşlar şifreyi bilen varmı?

O dolaptan bir yerde daha var ama gene hiç ipucu yok,Demekki çok iyi araştırma yapmak lazım. Birde Yan görevler var ve nasıl ediliyorlar halen kavramış değilim baya zor oyun olmuş.

Zorluğunu geçtim Feci tırsıyorum Silent Hill'e ilk girişimizde
    Polis arabası sesini duydum ilkte uzakta bi gördüm ama araba gitti yetişemedim.Sonra bir scream ile savaşırken Polis arabası yanıma geldi ve içinden birkaç yaratık daha çıktı start a basmam ile konsolu kapamam bir oldu

Keske bende senin gibi tirsabilseydim

Caktirma ama O polis arabasinin oldugu yerde bende bi macera yasadim

Ulen baktim Siren sesleri geliyor ahaa dedim Polis ,Bana kesin yardim eder bu :) Ses'e dogru ilerledim falan ,yetisemedim gitti..
    Sonra öldüm tekrar oralarda geziniyorum..Aha baktim arkamdan geliyor ,Atladim önüne arabanin Paatttttt polis arabasi carpti :) Ekran karardi ,aha dedim ne oldu! Sonra bi baktim araba kayboldu 2-3 tane yaaratik cikti
    Ulen elemanlara kendi canini hediye eden tek mal benimdir dedim sonra sunu yaptim Ahanda böyle pis pis sirittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 18 Mart 2012; 4:53:20 >

• Çok da korkunç değil bana göre. Zaten oyun konsept itibariyle korkutmaya değil germeye yönelik. O yoğun sis tabakası altında nereye gitmeniz gereltiğini bilmeden çaresizce koşturmanız yetiyor
  • Oyun tam benim istediğim gibi olmuş diyebilirim, bazı bulmacalar zor hele bir tanesinde yarım saat uğraştım bulmacayı çözmek için.Bu nesilde bir daha böyle oyunlar çıkmaz diyordum kendi kendime ama konami beni şaşırttı doğrusu teşekkürler konami.Umarım bu oyun bazı özünü kaybetmiş mesela RESİDENT EVİL oyununun kulağına küpe olur inşallah.
  • Ben Save sisteminde hiç sorun yaşamadım şuana kadar çok sıklıkla Save yapıyor oyun. Ve 1 kere öldüm oda yakın yerden başladı.Ve arkadaşlar silent hill de yaratıklardan kaçın bir süre sonra peşinizi bırakır tabi bu büyük alanlar için geçerli.

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: french press

Devils pitten çıktıktan sonra silent hill'e geldiğimiz ilk yer şifreli bir dolap var .. hiç bir yerde ipucu yok not defterinde keza öyle ?
    napcaz

arkadaşlar şifreyi bilen varmı?

O dolaptan bir yerde daha var ama gene hiç ipucu yok,Demekki çok iyi araştırma yapmak lazım. Birde Yan görevler var ve nasıl ediliyorlar halen kavramış değilim baya zor oyun olmuş.

Zorluğunu geçtim Feci tırsıyorum Silent Hill'e ilk girişimizde
    Polis arabası sesini duydum ilkte uzakta bi gördüm ama araba gitti yetişemedim.Sonra bir scream ile savaşırken Polis arabası yanıma geldi ve içinden birkaç yaratık daha çıktı start a basmam ile konsolu kapamam bir oldu

Keske bende senin gibi tirsabilseydim

Caktirma ama O polis arabasinin oldugu yerde bende bi macera yasadim

Ulen baktim Siren sesleri geliyor ahaa dedim Polis ,Bana kesin yardim eder bu :) Ses'e dogru ilerledim falan ,yetisemedim gitti..
    Sonra öldüm tekrar oralarda geziniyorum..Aha baktim arkamdan geliyor ,Atladim önüne arabanin Paatttttt polis arabasi carpti :) Ekran karardi ,aha dedim ne oldu! Sonra bi baktim araba kayboldu 2-3 tane yaaratik cikti
    Ulen elemanlara kendi canini hediye eden tek mal benimdir dedim sonra sunu yaptim Ahanda böyle pis pis sirittim

Tek sen değilsin Ama Yapımcılar çok iyi düşünmüş Sağ gösterip Sol vurmak olmuş. Büyük Silent Hill haritasına geldiğinde
    Murphy diyorki "Herkes Nerede ?" Doğal olarak oyuncuda geriliyor ve bir insan görmek istiyor. Yapımcıda Bir Devriye Polis sireni çalıyor. Sislerden azıcık gözüküyor. Oyuncuda Sevinip Polisi aramaya başlıyor ve GÜM !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 18 Mart 2012; 17:47:05 >

• Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 18 Mart 2012; 18:48:43 >
  • Beyler acil su tren bulmacasini nasil gecicem abcde butonlarinin hangilerine basicam kolay modda oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazlum62

Beyler acil su tren bulmacasini nasil gecicem abcde butonlarinin hangilerine basicam kolay modda oynuyorum

a-b-d-c
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: mazlum62

Beyler acil su tren bulmacasini nasil gecicem abcde butonlarinin hangilerine basicam kolay modda oynuyorum

a-b-d-c

Ben bunu sallamistim tuttu

• Archive library bölümünde takıldım romen rakamli bir kasa var bulmacayı çözemiyorum kodu bilen varsa lütfen yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_Thematrix

Archive library bölümünde takıldım romen rakamli bir kasa var bulmacayı çözemiyorum kodu bilen varsa lütfen yazsın

bende sormuştum ama cevap veren olmamıştı.Kendim buldum sonunda

Kod 9-6-1
  • power cord u nerden bulcaz şu kattle çalıştırmaya yarayan camda buhar oluşuyor ve şifre çıkıyor..oyunda objeler hiç belli olmuyor nasıl bitcek bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesx

power cord u nerden bulcaz şu kattle çalıştırmaya yarayan camda buhar oluşuyor ve şifre çıkıyor..oyunda objeler hiç belli olmuyor nasıl bitcek bilmiyorum :)

Diğer odaların birinde çekmeceye bak orda. Ve objeler için options dan object lighter mı ne var onu açarsan alınabilir her obje yanıp sönüyor
  • Oyun çok başarılı olmuş, ilerleyen bölümlerde inanılmaz ortamlar ve detaylar var, kesinlikle bu nesilde ki en sağlam survival horror oyunu SH Downpour, bulmacalar bolca ve çok güzel tasarlanmış, bazen çok zorlayıı oluyor ama çözünce iyi hissediyorsunuz, ben çok beğendim kesinlikle serideki en iyi oyunlardan biri olmuş. Sadece save sorunu çok can sıkıcı, her seferinde yarım saat öncesine atıyor bunu bir an önce düzeltmeleri lazım, artı olarak oyudaki sık sık yaşanan takılmalar hiç iyi değil, bir an önce bir ppatch yayınlanmalı.
  • oynamaya kıyamıyorum bitecek diye
  • oyunun detayli tam cozumunun cikmasini bekliyorum. youtube de walktrough videolari var fakat benim derdim gecememek degil, acilamayan dolaplarin sifreleri vs. bunlar videolarda henuz yok. o dolaplari acamadimmi icim icimi yiyor

• Oyunu B finalinde bitirdim keşke oynayış süresi daha uzun olsaydı.Ayrıca oyunu bitiren arkadaşlar eğer görmediyseniz E finalini de görün derim izlemeyen pişman olur

http://www.youtube.com/watch?v=ApxI-jeRCxE&list=PLD055C054B857A096&index=44&feature=plpp_video
  • quote:

oyunun detayli tam cozumunun cikmasini bekliyorum. youtube de walktrough videolari var fakat benim derdim gecememek degil, acilamayan dolaplarin sifreleri vs. bunlar videolarda henuz yok. o dolaplari acamadimmi icim icimi yiyor

ne zevki kalacak ki o zaman
  • bitirmiş arkadaşlar bakabilir mi takıldım;

botun oraya gittim fakat bir kızın bırakmış olduğu anahtarı buldum,bot falan yoktu.Sonra kızın evine gittim bir yazı buldum.Tıkandım sonra ne yapacağım nereye gideceğim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winterice -- 20 Mart 2012; 22:28:00 >
  • Ya beyler ben hala o tren bolumunde takildim sirasiyla a-b-d-c tuslarina basiyorum reset tusu yaniyor olmuyor kolay modda oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.