Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scharz-Mamba senin wereceğin karar için beklemedeyiz.....Fan kontrolleri için...
  • 6800gt ye silencer takan var mı hiç
  • merhaba ben fiyat bildirimi yapmıştım geride gözden kaçtı sanırım:-)
    quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

Scharz-Mamba senin wereceğin karar için beklemedeyiz.....Fan kontrolleri için...
  • Fan Controllerlar için tekrar söylüyorum; bizim alışımız yaklaşık 25-26 € civarı ve bu ürüne binecek gümrükle beraber adedine göre 30-32 € +kdv gibi bir fiyat çıkıyor. BU ÜRÜN UCUZ BİR ÜRÜN DEĞİL ve kazanmak adınada birşey yapmıyoruz; hatta hiçbişey kazanmıyoruz, lütfen 30 milyona 40 milyona olur mu demeyelim; gidip gümrüklerde ne kadar vergi alıyorlar bakın; size distribütörden 6-7 € daha aşağı bir fiyat verdim, sanırım çok da fark yaratamamamızın sebebi Fireball firmasının fiyatları silencer getiren firma gibi çok abartmaması..Şimdi bu şart ve koşullarda bu harika Fan Controllerı isteyenler siparişlerini geçmeye başlasın çünkü yaklaşık 1 haftadır firmaları oyalıyorum bu pek hoşlarına gitmiyor.
  • BBI,Schwarz_Mamba benim x850 de silencer kullansam üstündeki stock fanla ne kadar sıcaklık farkettirir.şuanda stock fan%50 civarında çalışıyor ve ısı 48 derece.oyunlarda %100 çalıştığı zaman"feci şekilde ses yapıyor"yaklaşık 70 derece.işe yararsa silencer almak istiyorum.Ati Silencer 5 Rev.2 benim karta uyumlumu? ve sizde mevcutmu.
  • kesinlikle çok soğutur, üründen stokta var hemen almanı tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: TaRTaR

BBI,Schwarz_Mamba benim x850 de silencer kullansam üstündeki stock fanla ne kadar sıcaklık farkettirir.şuanda stock fan%50 civarında çalışıyor ve ısı 48 derece.oyunlarda %100 çalıştığı zaman"feci şekilde ses yapıyor"yaklaşık 70 derece.işe yararsa silencer almak istiyorum.Ati Silencer 5 Rev.2 benim karta uyumlumu? ve sizde mevcutmu.
  • BBI ile görüşmem lazım yardım edersen sevinirim.
  • cep teli yazılı bir önceki sayfada arayp konuşursanız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

Fan Controllerlar için tekrar söylüyorum; bizim alışımız yaklaşık 25-26 € civarı ve bu ürüne binecek gümrükle beraber adedine göre 30-32 € +kdv gibi bir fiyat çıkıyor. BU ÜRÜN UCUZ BİR ÜRÜN DEĞİL ve kazanmak adınada birşey yapmıyoruz; hatta hiçbişey kazanmıyoruz, lütfen 30 milyona 40 milyona olur mu demeyelim; gidip gümrüklerde ne kadar vergi alıyorlar bakın; size distribütörden 6-7 € daha aşağı bir fiyat verdim, sanırım çok da fark yaratamamamızın sebebi Fireball firmasının fiyatları silencer getiren firma gibi çok abartmaması..Şimdi bu şart ve koşullarda bu harika Fan Controllerı isteyenler siparişlerini geçmeye başlasın çünkü yaklaşık 1 haftadır firmaları oyalıyorum bu pek hoşlarına gitmiyor.

Arkadaşım,daha öncede belirttğim gibi ben ve bir kaç kişi daha silverstone'nun fiyatının uygun ve makul olması halinde alacağımızı söylemiştik..T.C'de aynı ürün zaten firebalda satılıyor vede 80 milyon.Sizin werdiğiniz fiyat ise zaten 72 milyon civarında..Onun için cazip değil.Eğer bu üründen 40'a yakın sipariş almak istiyorsanız weya daha çok sipariş almak istiyorsanız..Bu ürünün fiyatını 50 milyona kadar indirmelisiniz..Bu koşullar altında kusura bakmayın ama ürünü almam imkansız...Onun için sizden biraz daha anlayış bekliyoruz..Bunun adı pazarlık değil lütfen yanlış anlaşılmasın..

• Alış Fiyatımızı yazdım isterseniz Invoiceleride size yollayayım bu konuda başka birşey yapamam silverstone pahalı bir ürün...

quote:

quote:

Fan Controllerlar için tekrar söylüyorum; bizim alışımız yaklaşık 25-26 € civarı ve bu ürüne binecek gümrükle beraber adedine göre 30-32 € +kdv gibi bir fiyat çıkıyor. BU ÜRÜN UCUZ BİR ÜRÜN DEĞİL ve kazanmak adınada birşey yapmıyoruz; hatta hiçbişey kazanmıyoruz, lütfen 30 milyona 40 milyona olur mu demeyelim; gidip gümrüklerde ne kadar vergi alıyorlar bakın; size distribütörden 6-7 € daha aşağı bir fiyat verdim, sanırım çok da fark yaratamamamızın sebebi Fireball firmasının fiyatları silencer getiren firma gibi çok abartmaması..Şimdi bu şart ve koşullarda bu harika Fan Controllerı isteyenler siparişlerini geçmeye başlasın çünkü yaklaşık 1 haftadır firmaları oyalıyorum bu pek hoşlarına gitmiyor.

Arkadaşım,daha öncede belirttğim gibi ben ve bir kaç kişi daha silverstone'nun fiyatının uygun ve makul olması halinde alacağımızı söylemiştik..T.C'de aynı ürün zaten firebalda satılıyor vede 80 milyon.Sizin werdiğiniz fiyat ise zaten 72 milyon civarında..Onun için cazip değil.Eğer bu üründen 40'a yakın sipariş almak istiyorsanız weya daha çok sipariş almak istiyorsanız..Bu ürünün fiyatını 50 milyona kadar indirmelisiniz..Bu koşullar altında kusura bakmayın ama ürünü almam imkansız...Onun için sizden biraz daha anlayış bekliyoruz..Bunun adı pazarlık değil lütfen yanlış anlaşılmasın..

• quote:

Alış Fiyatımızı yazdım isterseniz Invoiceleride size yollayayım bu konuda başka birşey yapamam silverstone pahalı bir ürün...

quote:

quote:

Bende onu söylüyorum işte scharwaz-mamba kardeşim,bu fiyattan werirsen zaten kimse almaz ki..Anca 50 milyon civarında olursa alınır..Ayrıca ben yabancı bi internet sitesinde ürünün incelemesini okudum,wede fiyatınıda gördüm.40$
    bide linkini werim...http://www.extrememhz.com/eudemon-p3.shtml

• quote:

Orjinalden alıntı: metak

bbı kardeşim bana atı silencer 1 ver.2 yerine (9800 pro için) vga sil. ver.3 yollamışsın. aceleye geldi herhalde. bende taktırdım.ati tray toolsda işlemci max.corede 1 adet. artifact verdi. 418 mhz.de. nasıl değer?

abi sanada mı yanlış geldi keşke takmadan haberleşseydik anında değiştirirdim yanlız değer güzel bence tabi arkadaşlardan dah tecrübeli olanlarda vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikel_bilgisayar

@BBI

asus en6200ge pic-e için kaldımı?hangisi?nasıl alcaz?pm!

pm attım
  • abi benim silencer dan ne haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: guesss

abi benim silencer dan ne haber

enis yarın kargoya vericem sabahtan bugün için kussura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

6800gt ye silencer takan var mı hiç

dardo@sli çift silencer (Gökan abimiz)-diabelica-ErginAteş daha sayayımmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

Orjinalden alıntı: guesss

abi benim silencer dan ne haber

enis yarın kargoya vericem sabahtan bugün için kussura bakma

ne demek abi sen benim kusuruma bakma başının etini yedim bir haftadır

• @BBI

benim MSI NX6600 Diamond PCIe kartim var buna silencer 1 mi olur yoksa silencer 6 mi?
    hangisi olursa şu anda elinde varmi?

Silencer 1
    Silencer 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisene -- 10 Mayıs 2005, 2:21:40 >
  • Yukarı!!!

@BBI
    cevap bekliyorum kartım çok ısınıyor...
  • NV6 OLUYOR DOSTUM
    quote:

Orjinalden alıntı: Quad

@BBI

benim MSI NX6600 Diamond PCIe kartim var buna silencer 1 mi olur yoksa silencer 6 mi?
    hangisi olursa şu anda elinde varmi?

Silencer 1
    Silencer 6

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.