Şimdi Ara

Silcek suyum bitmişti Antifirizli su koydum!Doğru yeremi koydum bilmiyorum:S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
8.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

sileceksuyunuz boş ise 1 lt almaz 5 lt civarı su alşır benim aracım 7-8 litre su alıyor

Hocam koskoca minibüsle küçük arabanınki aynı olamzki..
  • Eveeeeet forumda, göz yaşartan yardımlaşma anları !!!

Sorunu hep beraber çözeceğiz inşallah
  •  Silcek suyum bitmişti Antifirizli su koydum!Doğru yeremi koydum bilmiyorum:S

Resimde işaretlediğim büyük hazneye koymadıysan sorun yok

Not:resimi sahibinden comdan aldım dipnot düşeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 2 Şubat 2011; 20:48:37 >

• En küçük araba bile.1 litreden daha fazla alır.
  • Koyduysan demek istedin herhalde.Birde resmi nerden bulun ya bulamadım bir türlü.
  • off iki bidon da yan yana ve sari kapakli. Boyle dizayn mi olur be kardesim? Bosuna dememisler alirsin ford, olursun mort diye :D
  • Sarı renk kapaklara dokunma. Sanırım silecek suyunun kapağı mavi renk olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spa®co

Silcek suyum bitmişti Antifirizli su koydum!Doğru yeremi koydum bilmiyorum:S

Yanlış koymuşsunuz. Burası radyatör suyu...
  • Evet radyatör suyu ama allahtan başka yere koymamışsınız.Zararı olmaz dert etme.
  • abicim şaka mı bu konu ya? ehliyeti nereden alıyorsunuz Allah aşkına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Koyduysan demek istedin herhalde.Birde resmi nerden bulun ya bulamadım bir türlü.

hayır koymadıysan dedim çünkü o kısım motor suyu sanırım arkadaş motor suyuna koymuş
  •  Silcek suyum bitmişti Antifirizli su koydum!Doğru yeremi koydum bilmiyorum:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s p a r c o -- 2 Şubat 2011; 21:10:38 >
  • Evet doğruymuş ama sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.Fren hidroliği veya atf nin kutusunada dökebilirdi iyi yırtmış yinede.
  • Tamirciye ya da benzinliğe gitmem gerekir mi zararı olur mu? Soru:Şuan ne yapmalıyım?

Dippnot: 1 müsibet 1000 nasihatten daha iyimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s p a r c o -- 2 Şubat 2011; 21:17:26 >
  • Benim bildiğim cam suyu köpürür.. en azından benim sonax dan aldığım cam suyu antifirizi köpürüyor cama vurunca.. Motorda suyun devirdaim olurken sürekkli hareket halinde olduğunu varsayarsak radyatördede köpürür. ama o kadarcık suyun bir zararı olacağını sanmıyorum
  • silecek suyu depon delik servise gidersen fiyatta geçirirler diye düşünüyorum
  • O kadarcik su dediginiz 1 litre su. Zaten o aracin sogutma suyu kapasitesi 4 lt falandir.

Ancak su koydugunuz o yer yedek depo yani esas antifrizin daha yogun oldugunu dusunursek henuz motor suyuna karismamis olablir. Ben olsam emme usuluyle orayi bosaltir sonra hakiki antifriz koyarim.
  • ah başıma ne işler açtım

İyide bu işlemlerden sonra arabayı çalıştırdım 10 km yol yapıp biyere gidip geldim. sonra silecekleri çalıştırıp suyla temizliyim dedim normal bir şekilde fışkırttı.

Madem delik nerden geliyo bu su? silecek işareti vardı madem orda peki neden şırıl şırıl yere aktı?

ne iştir anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s p a r c o -- 2 Şubat 2011; 21:31:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

O kadarcik su dediginiz 1 litre su. Zaten o aracin sogutma suyu kapasitesi 4 lt falandir.

Ancak su koydugunuz o yer yedek depo yani esas antifrizin daha yogun oldugunu dusunursek henuz motor suyuna karismamis olablir. Ben olsam emme usuluyle orayi bosaltir sonra hakiki antifriz koyarim.

arkadaşın dediği doğru.. zaten havalar soğuk 10 km de termostat bile açmamış olabilir.. yani sen o depodaki suyu boşlat emme yöntemiyle yerine antifirizli su koy.. sanayideki herhangi bir ustaya gitsen 5 liraya halledersin.. kendim yapacağım dersen biraz antifiriz biraz su koy bişey olmaz

silecek deposundaki delik olayıda belki orta kısımdan falan delinmiştir ve dibindeki suyu atmıştır cama

dilimin ucunda diyecem diyecem diyorum Kardeşim sen ehliyeti nerden aldın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.