Şimdi Ara

Silahlı Hürkuş ve Hürkuş Projesi hakkında merak edilenleri sizler için sorduk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Racer_ali kullanıcısına yanıt
    Sen elestirmiyorsun ki.

    Bu ne böyle yau millet uzaya çıktı minvalinde yorum atıyorsun yapılmaya çalışılan aleti yerin dibine sokuyorsun.

    Elestirmek mi istiyorsun? Iyi de sen neyi eleştiriyorsun?

    Köprüleri mi? har vurup harman savunan hükümeti mi? Berbat eğitim politikasını, rezil dış siyaseti mi?



    Eleştir istediğin kadar ama doğru konuda

    HÜRKUŞ uçağını da eleştir ama doğru argümanlarla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre_virüs

    Sen elestirmiyorsun ki.

    Bu ne böyle yau millet uzaya çıktı minvalinde yorum atıyorsun yapılmaya çalışılan aleti yerin dibine sokuyorsun.

    Elestirmek mi istiyorsun? Iyi de sen neyi eleştiriyorsun?

    Köprüleri mi? har vurup harman savunan hükümeti mi? Berbat eğitim politikasını, rezil dış siyaseti mi?



    Eleştir istediğin kadar ama doğru konuda

    HÜRKUŞ uçağını da eleştir ama doğru argümanlarla







    Güzel kardeşim şu uçağı ama tasarımı başkasına ait ama değil ama yerli yada değil bunları geçtim.Şu uçağı bakın biz bunu yaptık diye şu yüzyılda insanların önüne başarı diye koymaya insan utanır.
    Tamam hepsini geçtim,nerede yapılıyor bu hürkuş yada atak helikoperi? nerede bunları seri üretim yapacak tesisler nerede fabrika yada yapılması düşünülen yer? konya sanayi sitesinde mi yapıcaz? nerede yapıcaz biz bunları?
    Geçnlerde teslanın fabrikasını gezmiş adamlar bir yerde izledim.Adam bakın diyor daha yapmayı planladığı araçlar için zemini yapılmış üstü kapalı sadece robotlar gelmesini bekleyen dev gibi tesisi gezdirdiler.Bakın bu bir başarıdır,potansiyeldir.Nerede bu hürkuş yada atak helikopterin üretileceği tesisler??
    Burada böyle tek tük prototipler ile bunu yaptık şunu yapıcaz diye atıp tutmakla sadece koyun gibi akp fanlarını inandırırlar.Çıkarın şu at gözlüklerinizi görün gerçekleri artık.




  • Belki 1950 yıllarında yapılsaydı gideri olurdu ama yıl olmuş 2020 pervaneli uçakmı kaldı :D

  • Racer_ali kullanıcısına yanıt
    Beh dilimi benden iyi konuşan çok bilmiş cia ajanı zorla insanları öğrenilmiş çaresizlik örneklerini bir bir bu yurdun insanları üstünde uygulayıp içten yıkmaya çalışan ukala seni bu millet babandan tanır.

  • Amerika'nın F22'yi, Fransa'nın Rafael'i, İsveç'in Gripen'i, Rusya'nın PAK-FA'yı, Nato'nun F35 'i, AB'nin Typhoon'u ürettiği günümüzde eğitim uçağına istediğin roketi sok istersen 10 saat gökyüzünde kalsın? Rafael gelir 10 km'den indirir elindekini. Çağ artık terör örgütlerini roket yağmuruna tutalım çağı değil, çağ artık 2 mach ile it dalaşlarının yaklaştığı, 3. dünya savaşının dillendirildiği bir çağ. ABD'nin yarın terör örgütüne kuzey ırakta ülke verip elindeki F16 'ları hibe etmeyeceğini nerden biliyorsunuz? Bence Hürkuş incelemeleri de yerinde dinlendirilmeli. Vergi mükellefi vatandaşın Hürkuş 'un temcit pilavı gibi ısıtılmış haberlerine kızmaya son derece hakkı var. Bugün asıl tartışmamız gereken konu koca popolu F35 'e vereceğimiz milyon dolarlarla neden çok sayıda Eurofighter alamıyoruzdur bence. Ama o tartışılır mı hiç? Elimizde 80 adet F4 var daha. Olm Ecevit kıbrıs çıkartması yaptı o uçaklarla yahu hala envanterde....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • toplu iğneyi yurt dışından ithal eden zihniyetin artıkları sözüm sizee...bu yapılanlar bir sonraki hamlenin başlangıcıdır. siz ananızın karnında 9 ayda oluşmadınız mı? ,bizim yaptıklarımızda da daha 1. ayında

  • Helal olsun kardeşim bende hükümetten bende nefret ediyorum ama bu kadar saçma şekilde muhalefet olunmaz. Muhalefet olmanın'da bir sınırı var.

  • herkes boş konuşmaya başlamış yok saraydaki harcama yok bilmem ne ulan o saray 2014 yılında yapıldı kaldı ki 15 sene öncesine kadar ne saray vardı ne de bu tarz teknolojik gelişmöeler vardı ulan bir otomobil bile yapamadık ulan bir uçak bile yapamadık geçmişi 100 yılı ancak bulan devletler nerede biz nerdeyiz tayyip erdoğan yaptırıyor diye eleştirmeyin bu zqaman kadar kim yapmış milyon dolarlık silah ihracatlarını onu söyleyin adam olun az size diyecek çok sözüm var ama şimdilik bu kadar yeter gerçi buralarda muhaliflerin bir kısmı fetöcü anlatsakta anlamazsınız

  • Racer_ali kullanıcısına yanıt
    Neden boş yapıyorsunki?

    Okuma yazma yok galiba, yada araştırma kabiliyetine sahip değilsin. Türkiye'de TAİ (TUSAŞ) diye bir kurum var, sen bilmiyorsundır şimdi. 5500 civarı çalışanı var, bir sürü üretim hattı var. Atak helikopteri Ankara'nın Kazan ilçesindeki TAİ tesislerinde üretiliyor. 22.si teslim edildi. Adamlar şans eserine birleştiriyorlar orada ne hikmetse ortada tesis filan yok, oyunu hemen çözdüğün için tebrik ederim Üretildiği iddia edilen hatta yirmiden fazlası teslim edilen ürünün nerede nasıl olduğunu bana anlatsana çok merak ettim zaten ülkede senin gibi düşünen çok değil 2 kişi olsa ülke süper güç olur



    Onu bunu bırak bence az haber oku, internette araştırma yap. Daha da bulamazsan çık dışarı git gör bakalım nerede ne yapıyorlar, çalışanlarla konuş.



    Üslup için yazacak olursan şimdiden yazayım, aklı sıra gelip burada onca emek verilen üretilen ürünleri, milyonlarca liralık yatırımla inşa edilen tesisleri, görmeyen yada görmek istemeyen birinin hakettiği üslup budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exmdst -- 9 Temmuz 2017; 22:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yapanların eline sağlık....hürkuş yıllar önce ilk uçtuğunda ,eğitim amaçlı felan deniyordu,şimdi silahlandırılmış

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.