Şimdi Ara

Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba. Eğer yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. yeni bir Monitör aldım. Çok memnunum ASUS VN247. 1920x1080 çözünürlüğü var. Gelelim yaşadığım sıkıntıya.Gayet memnunum monitörümden fakat. Eski monitörüm Philips ti küçük ve kare idi. Minecraft adlı oyunu örnek alalım. oyuna giriyorum minecrafta. atıyorum elime silah alıyorum silah sağa doğru girmiş yarısı gözüküyor gibi. size 3 adet ss atıcam onlara bakın. eski monitörümdeki gibi aynı.
    Eski Monitörümdede aynıydı şimdide aynı nasıl değiştiricem.Binevi ekran sağa doğru yatmış fakat masaüstünde ve diğer oyunlarda öyle deil minecraftta böyle. Attığım 3 ss e bakın lütfen..
     Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn

• Hakan5910 kullanıcısına yanıt
    Oyun da yer alan vİdeo ayar kısmından görüntü alıp verirseniz bir bakarız. Bu arada sanırım mod yüklemişsiniz belkide oyunda kullandığınız mod sorunludur.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Oyuna şöyle bir mod ekledim hatta mod sayılmaz. Texture pack editledim ondan kaynaklancağını sanmıyorum. Optifine mod var evet. fps arttırmak için kullanıyorum fakat o modu yüklemeden öncede aynıydı birazdan video ayarlarını atıyorum. Video ayarlarından Ekran çözünürlüğünü ayarlıyorum fakat ekran büyüyor. Mesela Crosshair burda + ... bu tarafa vuruyor ve elimiz gözükmüyor bekleyin atıcam ss
    Buyrun ss ler.
     Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn Silahın yarısı gözüküyor,sağa doğru girik yardım edinnn

• Sizdeki oyunun sürümü kaç. Ben şu an 1.8.3 oynuyorum. Sizdeki ayarların bir kısmı bende yok. Örneğin çözünürlük ayarı yok.

Belkide çözünürlük yaarınız buna sebep oluyordur. Ama Minecraft oyununda ilk defa çözünürlük ayarı gördüm.
  • moddan kaynaklanıyor fps arttırmak için kurulu yeni monitörüm tuşlarına bakarken VGA vardı tıkladım monitör tuşlarından 1280x1024 gözüküyor bilgileri onu arttırabilirsem bir ihtimal düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modsuz da aynı bilgisayardan kurcaladım Çözünürlük fdeğiştirmeme rahmet aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan5910 kullanıcısına yanıt
    Sorunuz 16:9 olan bir TV ekranında bir TV kanalını 4:9 şeklinde oynatmaya çalışınca oluşan bir görüntü gibi olmuş.

Şöyle bir örnekle açıklamasını yapayım. Kablolu TV de kimi TV kanalının yayını 4:9 dür fakat 16:9 TV formatında olan TV sahipsen TV içerisinde 4:9, 16:9 ve otomatik diye ayarlar vardır ve 16:9 seçmen gerekir çünkü bir takım sebeplerle kimi 4:9 yayın yapan kanalı açınca kanalın logosunun yarısı ve 2 satırlık altyazılı bir film oynuyorsa altyazının bir satırı çıkmaz.

Bazen alttan ve üstten bazen de yanlardan görüntünün yarısı gider. Bu kanaldan kanala değişir. Senin oyunda sanki buna benzer bir sorun yaşıyor gibi.

Görüntü sol ve sağ yanlardan kesilmiş. Bir şekilde oyun ve monitör ayarlarında bir uyuşmazlık var.
    yeni monitörümün tuşlarına bakarken VGA vardı tıkladım monitör tuşlarından 1280x1024 gözüküyor bilgileri onu arttırabilirsem bir ihtimal düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.