Şimdi Ara

SİLAH YAPIMI İÇİN MALZEMELER ŞEMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şemadan kastım ne gibi malzemeler lazım ve yapılması için hangi malzeme neyle birleştiriliyor kısaca göstermeye çalıştım.
    diğerlerinide hazırlamaya çalışacağım. Yani millet bunları 100 m üzerinde satıyor ben fiyatlara kızıyordum ama artık adamlara hak veriyorum .

Cromatic powder Violet iron bunlar pazarda 2.5 m civarı tanesi Violet irondan 4 tane lazım ya yapacaksınız yada para biriktirip alacaksınız. Kitaplar da cabası

faded Toxic sword ile ilgili malzeme resminide ekledim. diğerlerini yaptıkça buraya eklicem

Flying Tiger sword eklenmiştir.

Bu bilgilerin kaynağı Hero Online nın kendi sitesinden alınmıştır.

BİR MESAJA EN FAZLA 3 RESİM EKLENDİĞİNDEN DEVAMI YENİ TOPİCTE
    http://forum.donanimhaber.com/m_13980380/tm.htm BUDA BLADE LER. TÜM SİLAHLARI YAPACAĞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyshadow -- 4 Mayıs 2007; 13:27:03 >

• Güzel çalışma;
    bugün bende violet spear yaptım, %100 mü bu silahların olma ihtimali? yoksa gümleme ihtimali de varmı?
  • ellerine saglik cok guzel olmusta fazla bisey anliyamadim ama tabi benden kaynaklaniyor ileride cok isime yariyacagina eminim tekrar tesekkurler.
  • bunları anlıyabilmeniz icin 50+ olucaksınız ve bir kac book basıcaksınız gerisi gelir zaten ben 65+ da ogrenmıstım rare item yapmayı ama bir turlu olmuyor Hero tavernden Luck almadan zor basılıyor..

not : soft oil silk cloth vsvs bunları da Bamboo Mountainden dusurebılırsınız...

shadow@ guzel calısma kardeşim tşkrler..
  • ya o kadar zor değil rare item basmak :)

şu ana kadar 2 vio blade, 1 ft armor (f), 1 bd helm (f), 1 sc bot (f) bastım.

yananlar ise 1 toxic blade, 2 sc helm (f), 1 bd blade.

1 bd helm yaklaşık 350 mil olduğuna göre kardayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghostman1

ya o kadar zor değil rare item basmak :)

şu ana kadar 2 vio blade, 1 ft armor (f), 1 bd helm (f), 1 sc bot (f) bastım.

yananlar ise 1 toxic blade, 2 sc helm (f), 1 bd blade.

1 bd helm yaklaşık 350 mil olduğuna göre kardayım.

İşi bilen için silah yapmak gerçekten kolay olabilir . Senin lvl ın tahminimce iyi maddi olarakta oyunda skınıtıda değilsin sanıyorum . Burada amacım bilmeyen arkadaşlar yardımcı olmak. Herkes bu oyunu anasının karnında öğrenmiyor. Sende zamanında bunları bilmiyordun sanırım.
  • bunun axe versiyonu çıkıcakmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsi için yapacağım
  • Arkadaşlar bir sorum var bir türlü çözemedim olayı
    malzeme yaparken örnegin 2 tane cast iron istiyor fakat bende 3 tane var.
    o 3 taneyi upgarade için koyunca kabul etmiyor.
    itemleri nasıl ayırabiliriz. birkaç yol denedim fakat olmadı(trade,sale gibi)
  • belkide sen strenghtening e koyuyosundur.oraya koyuyosan oraya koymuyosun....compostion da yapcaksın craft itemleri...o maddeleride ole ypacaksın...(uızun zamandır oynamıyorum unutmuş olabilirim composition deilde prduce de olabilir)
  • Tamam yanlış yazmışım compostiona koyuyorum.
    Benim anlatmak istediğim konu, 2 tane oil istiyor misal, ama bende 3 tane var.
    onu nasıl ayırabilirim yani içinden 1 tane oil i nasıl alabilirim.
    2 item isteyen yere 3 veya daha fazla koyduğumda hata veriyor .
    sorun burada.
    ilginiz için teşekkürler.
  • ha onu shifte basılı tutup üzerine tıklıcaksın hesap makinası gibi bişey çıkıyo sayıyı yaz o kadar ayırır...2 sini koyuncada olmayabilir.1 er 1er ayır ole koy olmassa...

bide her türden sadece bitanesini koydunmu yeter bence kardeş...çünkü silahtan silaha bişey değişmio istediği madde bakımından.sadece sayı olarak daha çok fln istıo.onunda sayısını azsan yeter....

mesela violet,toxicde vs. blade 9,axe 7 spear heralde 5,rod 4 istiodu...galiba....(violet.toxic iron)
  • http://hero.netgame.com/guide/makeitem_01.php

gzl çalışma olmus tbrkler isteyen urdan da bakabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

http://hero.netgame.com/guide/makeitem_01.php

gzl çalışma olmus tbrkler isteyen urdan da bakabilir

Zaten kaynak senin verdiğin adres hocam . oradan aldım gemler ayrı silahlar ayrı ayrı gösterilmiş. Aslında çok mühim bişey yapmadım sadece bilgileri birleştirdim. yinede milletin işine yarar sanırım. diğer tüm silahlar içinde yapacağım maksat hizmet.

• AXE İÇİN BEKLİYORUZ DOSTUM ELİNE SAĞLIK
  • The_ExecutioneR çok teşekkürler,
  • belki konuyla ilgisi yok ama bir sorum olacak +3 kaçıncı levelde basılıyo? duyduğuma göre 43 . levelde +4 basılabiliyomuş bu konuya bi açıklık getirebilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp3r3n

belki konuyla ilgisi yok ama bir sorum olacak +3 kaçıncı levelde basılıyo? duyduğuma göre 43 . levelde +4 basılabiliyomuş bu konuya bi açıklık getirebilir miyiz?

ne demek istediğini tam olarak anlayamadım

istediğin lvl da şansın yaver giderse +6-7 bile basarsın
  • şimdi ben 31. levelde sadece +2 basabiliyom +3 kaç kere denedim başarısız oldum bi arkadaşa sormuştum oyunda da 43. levelde +4 basılıyomuş gibi bişeyler dedi yani artı basma işinde levelin önemi var mı şeklinde sormaya çalıştım demin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp3r3n

şimdi ben 31. levelde sadece +2 basabiliyom +3 kaç kere denedim başarısız oldum bi arkadaşa sormuştum oyunda da 43. levelde +4 basılıyomuş gibi bişeyler dedi yani artı basma işinde levelin önemi var mı şeklinde sormaya çalıştım demin

hayır lvl ın hiçbir önemi yok

sadece koyduğun gemlerin sayısına , çevredeki insan sayısına , şansına , hit sayına , tool koyarsan tooluna ve itemın + kaç olduğuna( yani +4 bi itemı yükseltmeye çalışırkenki şansla +2 yi yükseltmeye çalışırkenki şans aynı değil)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.