Şimdi Ara

Silah ve bıçaklardaki eskime durumu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mesela fabrikadan yeni çıkmış bir silahın veya bıçağın ne kadar kullanımda ne kadar aşınacağını (savaş görmüş olacağını) nasıl hesaplıyoruz.

• Maçları kısa tutmaya çalış , ne kadar uzarsa o kadar eskir , 15-15 falan biterse yandın silahlar mahvolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silahların görünüşü değişmez nasilsa hep aynı kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sprig

silahların görünüşü değişmez nasilsa hep aynı kalır

cidden öyle mi,ben de yeni başladım bu konuda pek bi fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Selam.

Mesela fabrikadan yeni çıkmış bir silahın veya bıçağın ne kadar kullanımda ne kadar aşınacağını (savaş görmüş olacağını) nasıl hesaplıyoruz.

Sürekli aynı kalıyor istediğini yapabilirsin
  • silahlar ilk çıktığı gibidir, görünüşü değişmez
  • Hocam şimdi fabrikadan yeni çıkmış silahı aldığımızda ne kadar kullanırsak kullanalım fabrikadan yeni çıkmış olarak mı kalıyor.

Trollemeyin yani yeniyiz bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 14 Mayıs 2015; 8:44:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam şimdi fabrikadan yeni çıkmış silahı aldığımızda hep fabrikadan yeni çıkmış olarakmı kalıyor.

Trollemeyin yani yeniyiz bizde.

Tabikide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    Bende sanıyorumki bıçağı ve silahı kullandıkça eskiyor ve kademesi düşüyor. Öyleyse çok iyi, bende kimseye sormadan kendi kendime teoriler ürettim.
  • aynen ne yaparsan yap değişmiyor. Geçen gün bayonetle bi ekmek kesiyim dedim az aşınmış oldu
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    Yeniyiz kardeşim ya hemen dalga geçiyorsunuz. :D
  • quote:

Bende sanıyorumki bıçağı ve silahı kullandıkça eskiyor ve kademesi düşüyor. Öyleyse çok iyi, bende kimseye sormadan kendi kendime teoriler ürettim.

öyle saçma şey mi olur ? Skin önemlş değil ama ben para kazanmak için kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim askerde kullandığım G3 75 modeldi yani 40 senelik silah ama atış yaparken bir kere bile tutukluk yapmadı.
    Silahın ister fabrikadan yeni çıkmış olsun isterse eskisin savaş görsün bakımını düzgün yaparsan seni yarı yolda bırakmaz her maçtan önce yağlamayı unutma. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Benim askerde kullandığım G3 75 modeldi yani 40 senelik silah ama atış yaparken bir kere bile tutukluk yapmadı.
    Silahın ister fabrikadan yeni çıkmış olsun isterse eskisin savaş görsün bakımını düzgün yaparsan seni yarı yolda bırakmaz her maçtan önce yağlamayı unutma. :)

Babamın bana hediye ettiği bi bayonet var elimde. Mesleğinden dolayı. Ama gerçekte sahip olduğum şeye oyunda hiç sahip olamıcam
  • ø kullanıcısına yanıt
    usta onları bende düşünmüştüm en başlarda bende forumda oğrendim düşen silahları satarım eskimesin diye kullanmıyordum hatta bi ara sonra dedim kullanıp kap kara yapayım hepsini ama oyle olmuyormuş ne düşerse o :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.