sağlıklı bir insanın silahlara (airsoft vs dahil) merakı olacağını sanmıyorum silah dediğin şeyin işlevi birilerini öldürmek veya yaralamaktır, başka bir kullanım amacı yok arkadaş bundan nasıl bir hobi çıkartıp silahlarla ilgilenebiliyorsunuz hadi atışçılığı yine anlarım eğlencelidir stres atıyorsundur vs ama silahların kendisine ilgi duymak, bunu fetişleştirmek bana psikolojik bir problemin belirtisi gibi geliyor. belki çocuklukta yaşanılan bir travma yüzünden gelişen özgüvensizliği silahla kapatma içgüdüsü vs olabilir |
silah merakı olan insanlara acımak

-
-
e tamam ondan bahsetmiyorum, amacına uygun kullanıyorsun. ben hobi amaçlı silah koleksiyonerliği vs yapanları anlayamıyorum
-
acımalık bir durum yok, kolkesiyon dediğiniz zaman zaten amacı dışında alırsınız
mektup pulu alıp deftere yapıştırmak, eski ve/veya nadir para toplayıp harcayamamak, milyon dolarlık(!) sanat eserleri, nftler, saatler. yani bunları biriktirmenin amacı nedir ki hadi saati günlük veya özel durumlara göre değiştire değiştire takarsın.
şimdi diyorsunuz ki "insan veya hayvan öldürmek için üretilen bir şeyin koleksiyonunun yapılması saçma"
şahsen imkanım olsa bu zamana kadar sembolleşmiş silahları duvarıma asmak isterdim.
neden peki?
işte manyağın biri bir müzayedede bir tabloya niye milyonlar ödüyorsa o yüzden, şahsi zevk.
sizde acıma duygusunu tam olarak uyandıran şeyin ne olduğunu daha iyi anlatmanız gerekiyor sanırım.
ek olarak silah fetişisti değilim
-
Koleksiyonculuk neyse ama onun haricinde sürekli konuyu silaha getiren yok şu özelliği var şu şöyle diyen kişiler kendini olmadığı halde sert göstermeye çalışan kişiler oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X