Şimdi Ara

ŞIKI ŞIKI BAABAAAA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bu parçayı yaklasık 1 sene önce aradım taradım ama sonuç '' 0 '' ( sıfır )...

banada birileri önce ferdi tayfur söölüo dedi sonra hint şarkısı dedi..ama sonuç yok...

en sağlamı filmin vcd sını alıp o bölümü kesmek başka bi yolu yok... kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanS

hakkaten yaw filmde bir başkaydı bu parça şimdi pc de dinlesek o zevki vermezki

Kel afya babasının adamları kaseti sormak için bir dükkana girerler;
    -Şiki Baba kaseti varmıydı?
    -Yok Efendim!

bir başka dükkanda;
    -Bir Şiki Baba rica etsem?
    -Maalesef efendim!

aramızda böyle kaset ismi soran varmıdır???

• Bende var nasıl upload edileceğini anlatın yapim veya mail olayı ile oluyorsa gönderim ya da dc++ da benim bulunduğum bir huba gelin çekin veya başka hangi yol varsa.. (orjinali aynı filmdeki hatta çekimi de orta kalite aynı havayı yakalarsınız )
  • Tamam dostum bana mail atmayı dene. Olmazsa DC++ dan çekeriz
    Ya da en güzeli msn den yollaman. Benim MSN sabah 8.00 akşam 18.00 saatleri arasında açıktır.
    mehmetakifdikbas@hotmail.com
  • walla bende msn yok mail olarak denerim ya da ayarlayabileceğimiz bi saatte dc++
  • Gönderemedi maili
    Verdiği hata şu :
    Final-Recipient: rfc822;mehmetakifdikbas@hotmail.com
    Action: failed
    Status: 5.2.3
    Diagnostic-Code: smtp;552 5.2.3 This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter message body or remove attachments and try sending it again.
  • En güzeli sen bilgisayarına Msn Messenger6.1 kur. Bana oradan yollarsın. En iyi yol bu gibi görünüyo.
    Olmzsa DC++ yaparız dostum
  • Ya şimdi msn ile uğraşmak istemiyorum sen en iyisi dc++ a gel benim nick eek410 hub da : dchub.divxforever.com:1090
  • Gelince bi özel mesaj atarsın dc den
  • OK. DC++ da olacağım.
  • hala halledemedinizmi yahu?
  • Hangi saatlerde giriyosun DC++ ya. Dün baya baktım bulamadım. Ben 8.00-18.00 arasında netteyim.
  • yavv baba ne sarkıymıs ne kıymete bındı bee
  • Hala bulamadım be
  • iletinizi editleseniz...
    mp3 linki vermeniz uygun değil çünkü.
  • MMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAA SÜPER BİŞİ YAHU BU SÜPER OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ŞİKİ ŞİKİ BAAAABAAAAAAAA HELİK MELİK YUBİ ZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA

• neyse ben çektim
  • bende çekeyim şiki şiki babaaaaaaaaa

• sukur sonunda bulundu şimdide pofuduk(bknz : topik sahibi ) yok piyasada pofudugun lınk kını bulan varsa pm atsın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.