beyler ben bu parçayı yaklasık 1 sene önce aradım taradım ama sonuç '' 0 '' ( sıfır )...
banada birileri önce ferdi tayfur söölüo dedi sonra hint şarkısı dedi..ama sonuç yok...
en sağlamı filmin vcd sını alıp o bölümü kesmek başka bi yolu yok... kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: CanS
hakkaten yaw filmde bir başkaydı bu parça şimdi pc de dinlesek o zevki vermezki
Kel afya babasının adamları kaseti sormak için bir dükkana girerler; -Şiki Baba kaseti varmıydı? -Yok Efendim!
bir başka dükkanda; -Bir Şiki Baba rica etsem? -Maalesef efendim!
aramızda böyle kaset ismi soran varmıdır???
Bende var nasıl upload edileceğini anlatın yapim veya mail olayı ile oluyorsa gönderim ya da dc++ da benim bulunduğum bir huba gelin çekin veya başka hangi yol varsa.. (orjinali aynı filmdeki hatta çekimi de orta kalite aynı havayı yakalarsınız )
Tamam dostum bana mail atmayı dene. Olmazsa DC++ dan çekeriz Ya da en güzeli msn den yollaman. Benim MSN sabah 8.00 akşam 18.00 saatleri arasında açıktır. mehmetakifdikbas@hotmail.com
walla bende msn yok mail olarak denerim ya da ayarlayabileceğimiz bi saatte dc++
Gönderemedi maili Verdiği hata şu : Final-Recipient: rfc822;mehmetakifdikbas@hotmail.com Action: failed Status: 5.2.3 Diagnostic-Code: smtp;552 5.2.3 This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter message body or remove attachments and try sending it again.
En güzeli sen bilgisayarına Msn Messenger6.1 kur. Bana oradan yollarsın. En iyi yol bu gibi görünüyo. Olmzsa DC++ yaparız dostum
Ya şimdi msn ile uğraşmak istemiyorum sen en iyisi dc++ a gel benim nick eek410 hub da : dchub.divxforever.com:1090
Gelince bi özel mesaj atarsın dc den
OK. DC++ da olacağım.
hala halledemedinizmi yahu?
Hangi saatlerde giriyosun DC++ ya. Dün baya baktım bulamadım. Ben 8.00-18.00 arasında netteyim.
iletinizi editleseniz... mp3 linki vermeniz uygun değil çünkü.
MMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAA SÜPER BİŞİ YAHU BU SÜPER OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ŞİKİ ŞİKİ BAAAABAAAAAAAA HELİK MELİK YUBİ ZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA
neyse ben çektim
bende çekeyim şiki şiki babaaaaaaaaa
sukur sonunda bulundu şimdide pofuduk(bknz : topik sahibi ) yok piyasada pofudugun lınk kını bulan varsa pm atsın