Şimdi Ara

ŞİKE ANA KONUSU ( ORTAK ALAN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yöneticilerin Adaleti varsa Galatasaray Bölümündeki şike konusu kapatılacaktır...Öyle taşınmayla falan da olmaz.O konu hakaretlerle,iftiralarla dolu...
    Bundan böyle herkes bu konuda söylemek istediklerini cevap hakkını da saklı tutarak söyleyebilir...Hadi bismillah...

• Hakaretli mesajlar siliniyor zaten derdin ne senin iftira varsa şikayet edersin o mesajda silinir bu kadar basit
  • Selam Ahmet. nasılsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkhill

Hakaretli mesajlar siliniyor zaten derdin ne senin iftira varsa şikayet edersin o mesajda silinir bu kadar basit

iyi alışmışsınız korunmaya kollanmaya bizim konular kapatıldı o konuda kapanacak arkadaş yok öyle yağma
  • Ne demek derdin ne?

Demin konu açtim Gs şike ana konu diye neden silindi?

Ondada hakaret yoktu?
  • GS bölümündeki konu ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR
    FB bölümüne açılan konu gs ŞİKE KONUSU
    Birde utanmadan yöneticilere laf atıyorsunuz
  • O Konu kapatılacak beyler...Her yere şikayet edin...Konuda 3 aydır FB aleyhine aşağılayıcı yazılar,mesajlar var...Ve biz cevap veremedik...Olmaz öyle yeni konu açılır ordan devam edilir.Ama o konunun kapatılması lazım..Aksi taktirde forum yönetimi safını belli etmiş olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkmtn

O Konu kapatılacak beyler...Her yere şikayet edin...Konuda 3 aydır FB aleyhine aşağılayıcı yazılar,mesajlar var...Ve biz cevap veremedik...Olmaz öyle yeni konu açılır ordan devam edilir.Ama o konunun kapatılması lazım..Aksi taktirde forum yönetimi safını belli etmiş olur...

Su ahmet denilen herifide fake uyeliginide banlayin. Fake uyelik ban sebebi degil mi?
  • Ahmet mi yoksa bu tahmin etmeliydim haftalardır küfür eden hakaret eden ahmet banlanmıyorda o konu silinirse asıl haksızlık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Selam Ahmet. nasılsın ?

inceden inceden diyecektim de kalın olmuş bu
  • ahmet tabide yeni mi anladınız, hatta banlı üyeliği ile birine pm bile atmış bi konuda chuckl denen eleman yazmış ahmet den pm geldi diye ahmet in üyeliği banlı olduguna göre buda jr ahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

quote:

O Konu kapatılacak beyler...Her yere şikayet edin...Konuda 3 aydır FB aleyhine aşağılayıcı yazılar,mesajlar var...Ve biz cevap veremedik...Olmaz öyle yeni konu açılır ordan devam edilir.Ama o konunun kapatılması lazım..Aksi taktirde forum yönetimi safını belli etmiş olur...

Su ahmet denilen herifide fake uyeliginide banlayin. Fake uyelik ban sebebi degil mi?

Ben Ahmetsem nasıl kendi kendime pm yolluyorum ?

• Chuckly denen eleman nasil bir sesleniştir ac dc denen eleman
  • quote:

quote:

quote:

yanlışlıkla kendi fake ine de özel mesaj atmışsın işte

• Patladı mı gençler iddianız ?
  • Ahmet bikini giycektin bi ara, bu sözünü unutturmak için mi bu çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Chuckly denen eleman nasil bir sesleniştir ac dc denen eleman

nickin aklıma gelmedi, kişisel olarak hakaret etme manasıyla söylemedim, öyle anladıysan hata bende özür dilerim.
  • Adminler bu konuyu özellikle incelesinler,Kimseden korkum yok...Hatta bi adminden rica da ediyorum bak hele ahmet ben miyim ? Durun sizin yerinize Powerstorma mesaj atacam...
  • quote:

quote:

quote:

Saka misin? Kendi kendine ozel mesaj atmissin iste ne var bunda?

• quote:

Yöneticilerin Adaleti varsa Galatasaray Bölümündeki şike konusu kapatılacaktır...Öyle taşınmayla falan da olmaz.O konu hakaretlerle,iftiralarla dolu...
    Bundan böyle herkes bu konuda söylemek istediklerini cevap hakkını da saklı tutarak söyleyebilir...Hadi bismillah...

hakaret edlien mesaj varsa şikayet edersiniz bakarız. Böyle başlıklar açarak bir tek kendine zarar verirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.