Şimdi Ara

SIKAYETI GERI CEKMEK HAKKINDA ACILL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba forumlardan pek anlamam 17 yaşındayım ilk kez bir forumda konu açıyorum. Bilgili forum sakinlerine sorularim var
    Oncelikle olayi pek ayrintiya girmeden kabaca anlatayim. Babami vurmaya gelen adam yanlislikla babamin yaninda duran yegenini vurdu(silahla). Sonra babam elinden silahini aldi adamlar kacti (olay gece oluyor). Sabah babamin dayisi vefat etti. Babam sehir disina cikmak zorunda kaldi. Babam gittikten 2 saat sonra polisler eve gelip babami sordu. Babam ertesi gun istanbula geri geldi ve teslim oldu. Babami iceri attilar. 6 ay sonunda 5 yil ceza yedi. Sonra yargitaya dilekce yazdik temyiz raporunun gelmesini bekliyoruz. Babam ceza alali 2 ay oldu. Gecenlerde vurulan adam amcama vicdan azabi cektigini soyledi ve avukatla beraber dilekce vermeye gittiler tabi dilekcede babamin onu vurmadigini yazmis bunun sonucunu merak ediyorum babam cikar mi eger cikacsk olsa bile neredeyse 1 yil yargitaydan haber gelmesini bekliyormusuz kafam cok karisik bilgili abilerden/ablalardan cevap bekliyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAslan2016 -- 27 Ocak 2016; 19:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba oncelikle gecmis olsun, yargitay kismi evet uzun suruyor ama madem geri cekilecek ve babaniz vurmadi babanizin cezasi duser ve cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Mağdurun beyanı temyiz dosyasına dilekçe göndererek ekleyin. Ayrıca babanın tutukluluğunun sona ermesi için de Yargıtayın hangi dairesine gitmişse bu beyana dayanarak salıverilme isteminde bulunun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WIPE ISLEMINDEN ANLAYAN YOKMU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.