Şimdi Ara

Şikayet e-maili attım cevap geldi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar gene herzemanki gibi bi troll game'de idim.Adamın trolledigi kalmadı üstüne bb (küfür) banned diyip oyundan çıktı

Bende bu adamın ss'ini aldım yolladım herneyse gelen cevap bu bir şey anlamadım ?

Şikayet e-maili attım cevap geldi yardım lütfen

• Ohaaaaaaaaa hacı adam sana sövmüş ingilizce hemde ne biçim ohaa daha önce görmediğim ne küfürler etmiş adam sana o.O omg adminlerdede ne fantazi varmış o.O
  • google translaten çevir birşeyler anlarsın illaki
  • kısaca söleyim reportladığın adam hakkında cevap gelmiş.İşte bakacam demişler ama o reportladığın adama hiçbirşey olmayacak.Report için oyun sonundaki report olayını kullanın diyor banada aynısı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadRetro

kısaca söleyim reportladığın adam hakkında cevap gelmiş.İşte bakacam demişler ama o reportladığın adama hiçbirşey olmayacak.Report için oyun sonundaki report olayını kullanın diyor banada aynısı oldu.

bende böyle düşündüm.Bence hiç konuya girmediler.Direk başlıktan adam cevabı yapıştırdı.Cevap olarak ne yazayım ? yazsam okurlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytekX

quote:

Orijinalden alıntı: BadRetro

kısaca söleyim reportladığın adam hakkında cevap gelmiş.İşte bakacam demişler ama o reportladığın adama hiçbirşey olmayacak.Report için oyun sonundaki report olayını kullanın diyor banada aynısı oldu.

bende böyle düşündüm.Bence hiç konuya girmediler.Direk başlıktan adam cevabı yapıştırdı.Cevap olarak ne yazayım ? yazsam okurlarmı

Bence bu konuyu sil o mesajıda salla oynamaya devam et.Kimse birşey yapmıyor kötü oynayanlara.Eğlenmene bak iyi oyunlar.
  • adam oyun içinden reportla, tribunala geçer ordan da biz bakarız demişler. yani bir şey yapmıyorlar. cevap yazmana gerek yok bidaha cevap verceklerini sanmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.