Bildirim
Şikayet e-maili attım cevap geldi yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ohaaaaaaaaa hacı adam sana sövmüş ingilizce hemde ne biçim ohaa daha önce görmediğim ne küfürler etmiş adam sana o.O omg adminlerdede ne fantazi varmış o.O -
google translaten çevir birşeyler anlarsın illaki -
kısaca söleyim reportladığın adam hakkında cevap gelmiş.İşte bakacam demişler ama o reportladığın adama hiçbirşey olmayacak.Report için oyun sonundaki report olayını kullanın diyor banada aynısı oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: BadRetro
kısaca söleyim reportladığın adam hakkında cevap gelmiş.İşte bakacam demişler ama o reportladığın adama hiçbirşey olmayacak.Report için oyun sonundaki report olayını kullanın diyor banada aynısı oldu.
bende böyle düşündüm.Bence hiç konuya girmediler.Direk başlıktan adam cevabı yapıştırdı.Cevap olarak ne yazayım ? yazsam okurlarmı -
quote:
Orijinalden alıntı: AytekX
quote:
Orijinalden alıntı: BadRetro
kısaca söleyim reportladığın adam hakkında cevap gelmiş.İşte bakacam demişler ama o reportladığın adama hiçbirşey olmayacak.Report için oyun sonundaki report olayını kullanın diyor banada aynısı oldu.
bende böyle düşündüm.Bence hiç konuya girmediler.Direk başlıktan adam cevabı yapıştırdı.Cevap olarak ne yazayım ? yazsam okurlarmı
Bence bu konuyu sil o mesajıda salla oynamaya devam et.Kimse birşey yapmıyor kötü oynayanlara.Eğlenmene bak iyi oyunlar. -
adam oyun içinden reportla, tribunala geçer ordan da biz bakarız demişler. yani bir şey yapmıyorlar. cevap yazmana gerek yok bidaha cevap verceklerini sanmam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X