Dün gece yine yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnızdım Ve kendime bir çiçek aldım Bir saat geri alınmış saatler Ben geri almadım Ve bir saat daha yalnız kalmadım Bir masaya oturdum İki çay ısmarladım Ben içtim sen soğuttun sana söyleyeceğim her şeyi yuttum çok dert etmedim çünkü yoktun dün gece yine yalnızdım rahat ağladım yokluğundan gizlemedim gözyaşlarımı ve lambaları hiç karartmadım dün gece her gece gibi yalnızdım sokağa çıktım ve kendime bir çiçek aldım sen sandım Koklamadım.
Uğur Arslan
Bak bugün de güneş doğdu Bugün de yaşıyorum Odam geceden kalma Dağınık, Bir tarafta saçların Bir tarafta gözlerin Tek tek topluyorum Yine de bir "sen" yapamıyorum
öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin...
meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdsamdandır bilesin
karşılıksız sevebilmekse sevda gerçek seven küle dönmüş her çağda elim kolum bağlanmışsa kıyında sana olan devdamdandır bilesin...
sen yüreğimin çayırlarında her mevsim umudu müşdeledin bana sen benim ellerinden tutabildiğim yanağını okşayabildiğim sarılıp koklayabildiğim sevgilim sırdaşım dostum biricik sevdamdın ayrılık unutanlara mahsus ben seni unutamadım ki ben senden ayrılamadım ki yıllar yıllar neleri götürdü özünden neleri unuttu yüreğim selemi kapıldım yoksa istanbul yamacında söyle suçumuz neydi bizim
quote:
Orjinalden alıntı: Gulshen83
Start At The Beginning... "Sevilip layık olamayan, sevip kımıldayamayan ban'a" Beni biri severse; utanırım Seni biri severse; gururuna eklenir... Beni biri severse; korkarım onun için, Seni biri severse; geride duramazsın... Beni biri severse; kaçarım kendime, Seni biri severse; ona kaçarsın birkaç günlüğüne... Beni biri severse; ben o birine seviyorum diyemem, Seni biri severse; günde bin kaç kez söylersin sevdiğini... Beni biri severse; ona vereceklerime sınır koymam, Seni biri severse; neler alacağını hesaplarsın... Beni biri severse; esir olurum, yanına yoldaş, Seni biri severse; esir alırsın, emretmek arzusundan.... Beni biri severse; özgürlüğümü de götürür gittiği yere... Seni biri severse; özgürlük nedir bilmiyordur ki... Beni severse biri; o artık benimle bir'dir... Seni biri severse; bir'likten cinnet doğar aranızda.... Beni biri severse; bundan sonra bir değildir aslında. Seni severse biri; herkes kendiyle bir'dir... Sen birini seversen; sadece ağlayabilirim, Birini seversen sen; buna inanamayabilirim, Seversen sen birini; kendini daha çok sevmek içindir yine, Seversen birini sen; bana duyurma... Sen Sevebilirsen Birini, Gururuma sarılır yaşarım... Ben birini seversem; ben severim sadece, Birini seversem ben; cinayettir, intihardır, Seversem birini ben, sadece birini severim, Seversen ben birini; o biri bir sensin'dir... Ben Seversem Birini... Ya evlidir, ya birkaç güne evlenir...
Umut Taydaş
"Ben olduğum için yapabileceğim hiçbir şey yok..."
cok guzelmıs bu yaaaaaaa.
ekmeği sever gibi sevdim sensizliği
su gibi özledim temmuz güneşinde sesini
ikindide yağmur gibi geceleyin rüzgar gibi
sevdim seni sevdiğimi
denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe
ben yangını sevdim
yandığım zaman böyle işte...
@junayerturk beğendiğine sevindim
Gitme! Acılara mahkum olur yüreğim ardında fırtınalar kalır, ayrılıklar, anılar, yanlızlıklar boynu bükük aşklar, gözü yaşlı şarkılar alışamam yokluğuna, yokluğun ölüm.
Gitme! İçimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm.
Gitme! Kal, menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam, yokluğun ölüm.
Gitme! Bütün ormanlar ateşe verilir kuşlar da gider, bu kent de ölürüm.
"Sensiz yarım, yaşanacak ne varsa... Bir yanım merhaba diyor sabaha, zifir karanlıkta kalmış sensiz yarım..."
diyor İbrahim Sadri
Sensiz
Sensiz de denizi seyredebiliyorum. Hem dalgaların dili seninkinden açık. Ne kadar hatırlatsan kendini boş. Sensiz de seni sevebiliyorum. Hep boş konuşurduk hatırlar mısın, bula bula, Karşılaştığımız zamanlarda. Sen, sevgiden şımaran çocuk, Ben şaşıran budala. Özdemir Asaf
Ne Arıyorum?
An oluyor bir garip duyguya varıyorum, Ben bu sefil dünyada acep ne arıyorum?..
Necip Fazıl Kısakürek
KAHIR MEKTUBU
Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana, hep seni, hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana, hep seni, hep bizi içiyorum
Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum
Kavuşmak
Ne görsem, ötesinde hasret çektiğim diyar; Kavuşmak nasıl olmaz, madem ki ayrılık var? Necip Fazıl Kısakürek
Umutların Bittiği Yerde
Bir düş gibi başladı her şey, o sonsuz Ve el değmemiş güzelliğinde aşkın Uzaklarda arayıp da bulduğumuz Belki de bizdik, sessiz ve dalgın
Her yer yeşile kesmişti yaprak yaprak Büyülü sessizliğinde ormanların Elele, dağlar ve denizler aşarak Bir yere vardık, mutluluğa en yakın
Öyle yükseldik, göğe değdi başımız Tüm mesafelerini aştık dünyanın Öylesine hür ve öyle yapayalnız
Ve sonra bir yere geldik ki ıpıssız Çaresizlik bir tek hançer gibi yalın Saplandı bağrına bütün umutların
Ümit Yaşar Oğuzcan
İstediğin Gibi Yaptım; Artık Kalbim Yok!
artık kalbim yok ağladığımda sana düşündüğümde seni artık kalbim yok seni anlatırken birilerine, atmıyor kalbim atmıyor kalbim seni gördüğümde rüyalarımda istediğin gibi yaptım; artık kalbim yok ! küçük bir velede verdim onu, oyuncak niyetine fırlattım attım doyursun karnını diye bir sokak köpeğine suda sektirdim bir kiremit parçası gibi ve bekledim batmasını bekledim batmasını yanan bir gemi nasıl ağlayarak denize dökülürse
istediğin gibi yaptım; artık kalbim yok! artık kalbim yok baktığımda eski resimlere özlediğimde seni arta kalmış bir kalbim yok! YOK! ... Küçük İskender
GİDERKEN (ÇUKUR)
Bilerek mi yanına
almadın giderken
başının yastıkta
bıraktığı
çukuru
Güveniyordum
oysa ben sevgimize
vapur iskelesi
ya da tren istasyonundaki
saatin doğruluğu kadar
Beni senin gibi
bir de annem terketmişti
ki göbeğimde durur
onun yokluğundan
bana kalan
çukur
sunay akın
GÖRÜLMÜŞTÜR
Ne yak Mektubun ucunu, Ne sevgini Sayfalar dolusu Dile getir....