Bildirim
Sihirdar Simgeleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeah -
Nope. Cadılar bayramında rp çekenlere hediye idi. Zaten belirtiyorlar özel günlerde bu etkinliklerin olacağı. Bazı ikonlar vardı 5 premade girince geldi. Özel günleri beklemelisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozieekus
Nope. Cadılar bayramında rp çekenlere hediye idi. Zaten belirtiyorlar özel günlerde bu etkinliklerin olacağı. Bazı ikonlar vardı 5 premade girince geldi. Özel günleri beklemelisin.
Yeah işte yeahbirşey demedim sende yardırmışın resmen al cevap
özel günlerde çekildiğinde geliyor bunlar Rp alınca da gelen ler var en iyisi sen git PSF. Ezreal al ikonu kullanıp mutlu ol (ben öyle yaptım)
Keşke rengar ' a da böyle birşey gelselimited şart tosunuma yada PSF
-
İntikamci çok güzel :(
quote:
Orijinalden alıntı: Hadi canım
arkadaşta o var ama hala pulsefire ezreal kullanıyor -
Ben manuel geçiş yaptığımda hepsi uçtu gitti geride vermiyorlar adadasdasd12j0ü1uj2s12 -
quote:
Orijinalden alıntı: bilaldem12
quote:
Orijinalden alıntı: Hadi canım
arkadaşta o var ama hala pulsefire ezreal kullanıyor
O bende olsa değiştirmem ben ^^
quote:
Orijinalden alıntı: bilaldem12
beyler rp çekene simge veriyolar diye biliyorum.hala geçerlimi?
Cadılar Bayramı Evetinde Almıştım , Rp Çekince 5 adet Sembol gelmişti , 5 Premade Girincede Bir adet Baron bide Öküz mü geyikmi O tarz Bir Selmbol gelmiştiHepsini Aldım Ama bir tek S2 Riven icon Skini Aldım gelmedi Meğer LA'da Turnuvayı izleyenlere dağıtılmış
-
Değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
Değil.
Çok saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X