Şimdi Ara

Sigortadan İcra !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar geçen sene çalıştığım x firmada araç sürerken öndeki araca vurdum. Tutanak tutuldu vs işlem kapandı %100 suçluydum. Aradan geçen 1 seneden sonra bugün elime icra kağıdı geldi. Kullandığım aracın sigortası(Neova Sigorta) karşıdaki firmanın eksper ödemesini kabul etmeyip(anladığım kadarıyla) itiraz etmemiş, karşı sigorta firması(Garanti Filo)'da avukata vermiş 6.500 tl masraf çıkmış.2800Tl ödememiş ve avukatıydı faiziydi derken 4.500 TL icra geldi. Borçlular Neova sigorta,Çalıştığım Firma ve Ben olarak gözüküyoruz. Neova firmasıyla görüşme mümkün değil. Sadece mail ile biz itiraz ettik gidin sizde edin biz bu eksper parasını kabul etmiyoruz gibi anlamsız mail aldım. Banane senin itirazından banane senin ödemenden ben niye sigorta yaptıyorum o vakit gibi deli sorular.

    Kısacası ben şuan durduk yere bir günümü heba ederek icra dairesine gidip dilekçe vermeli miyim ? Vermezsem ne olur? Lütfen bilen bir dost bu konuda beni aydınlatabilir mi ? 🙏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Anladığım bir ilamsız icra takibi var. Sana en yakın yerdeki icra dairesine hitaben .... icra dairesine gönderilmek üzere diye başlık atarak hitap ettiğin daireye bir dilekçe göndermelisin.

    Borca faize bütün ferilerine itiraz ediyorum. Alacaklı görünen kişiye karşı hiçbir borcum yoktur. Açıklama olarak bunu yaz takibin durdurulmasını talep et.

    İtirazın iptali davası olur bundan sonra oradada davanın reddini istersin. Eğer senin alkol ehliyetsizlik vs durumun yoksa sana rücu olmayacağı için sıkıntı çıkmaz miktarlar düşük sigorta teminatı aşılmaz. Şirketler arası bir sıkıntıdan başınız ağrıyor bazen olabilen şeyler... Parayı sigorta er geç mahkeme ilamı ile ödeyecek seni sıkıştırmazlar.

    Vermezsen bu dilekçeyi takip senin açından kesinleşir bu sefer itirazın iptali ile uğraşmadan senden tahsil etmeye çalışırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim.

    Evet ilamsız icra takibi. Bugün gerekli icra dairesine gidip itiraz dilekçesini teslim ettim. Fakat tamam denilip yollandım :) Devamında ne olacak nereye gideceğim hiç bir bilgim yok heralde yine gelecek kağıda göre hareket edeceğim hiç anlamadığım işler :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.