Sigara bırakılması gereken değil,başlanmaması gereken bir şeydir. Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama 2 ay sigara içmedikten sonra tekrar başladım.
Günde 3 taneye kadar düşürdüm yemeklerden sonra yakıyorum artık sadece. o 3 üde sildim mi tamamdır
inşallah yanılıpta başlamam
Bırakmak isteyenlere çok süper bir video öneririm. Allen Cars Easy way to stop smoking. Bunu aratın. Video.google da var. Vidyoda "Ben size sigarayla ilgili zararları anlatmayacağım. Bunu zaten biliyorsunuz. Sigara içmeyin de demeyeceğim. Canınız mı çekti? Yakın şimdi bir sigara." gibi garip söylemler var. Sigaraya uydurduğumuz bahaneleri ortadan kaldırıyor. Böylece bırakırken, birşeyden feragat etmemiş gibi hissetmemizi sağlıyor. Ben bırakamıyordum bu videoyu izledim 1.5 ay bıraktım. Sonrasında başlamak tamamen benim hatam. Kesinlikle tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: scourgeofdeity
inşallah yanılıpta başlamam
Yanılıp neye yanılcak dostum?
arkadaş ortamın sigara içiyosa gitme yanına bi süre onlar yanında içdikçe seninde canın çekecek haliyle bu cok önemli buna dikkat et derim ben
1 haftadır da ben içmiyom arada çok pis sıkıştırıyor
arada bi nargile yakıyorum
kendine bir uğraş edin. uğraşacak işin olmazsa sürekli aklına gelir.
hhehe bu kendinle uğraş flan çekirdek ye felan felan boş iş iç iç sigara nimettir bidaha içemezsin
quote:
Orijinalden alıntı: biyologg
bir nargileyi tek başına içiyorsan 50 sigaraya bedelmiş bunu biliyomusun kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: SoulJa L
hhehe bu kendinle uğraş flan çekirdek ye felan felan boş iş iç iç sigara nimettir bidaha içemezsin
sagol çok güzel moral veriyorsun hadi bizi geçtim içmeyenlere özendiriyorsun şu anda burda küçüklerde var yapmayın allah aşkına
quote:
quote:
biliyordur fakat öle kendini bağaltcak birşeyi yok nargilenin.
Şuan tütün sarıyorum forumu izleyip gülerken kana kana içiyorum. Birgün bırakacağım tabii fakat ne zaman olacak bende bilmiyorum belkide dededim yaşına geldiğimde elimde halen sigara ve ağzımda şu söz olacak: bırakacağım bir gün. Bir daha başlarsan emin ol bunun sonu mezarda biter tabii hergün sende bitersin. Ya kendine hakim ol , yada sürünmeye devam et. Şuan zorluk çekiyorsun yada çektiğini sanıyorsun ama bu pisliği içtikçe daha mı iyi olacak sence.
quote:
Orijinalden alıntı: esg222
Şuan tütün sarıyorum forumu izleyip gülerken kana kana içiyorum. Birgün bırakacağım tabii fakat ne zaman olacak bende bilmiyorum belkide dededim yaşına geldiğimde elimde halen sigara ve ağzımda şu söz olacak: bırakacağım bir gün. Bir daha başlarsan emin ol bunun sonu mezarda biter tabii hergün sende bitersin. Ya kendine hakim ol , yada sürünmeye devam et. Şuan zorluk çekiyorsun yada çektiğini sanıyorsun ama bu pisliği içtikçe daha mı iyi olacak sence.
tabiki olmayacak ama nalet olasu kimyasal maddeler
quote:
quote:
biliyorum ama sigarayı bırakmama büyük yardımcı oluyor 3-4 günde bir zaten evimde var çok az koyuyorum tütününü (beni tatmin edecek kadar)
Bazı zaman başlamaya accayip yelteniyorum çok zor tutyorum kendimi inşallah başlamam
quote:
Orijinalden alıntı: FreX~
Bazı zaman başlamaya accayip yelteniyorum çok zor tutyorum kendimi inşallah başlamam
ilk defamı başlamayı kastediyorsun yoksa bıraktındamı başlamaya yelteniyorsun ilk defa yapacaksan sakın ama sakın
çikolatalı kek yiyin. ciddiyim. istegi alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
çikolatalı kek yiyin. ciddiyim. istegi alıyor
bak o doğru browni aldım günde 1-2 adet yiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FreX~
ilk defamı başlamayı kastediyorsun yoksa bıraktındamı başlamaya yelteniyorsun ilk defa yapacaksan sakın ama sakın
İlk defa.Etrafımda herkes içiyor her gittiğim yerde sigara içenler mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
Günde 3 taneye kadar düşürdüm yemeklerden sonra yakıyorum artık sadece. o 3 üde sildim mi tamamdır
düşüremiyorum ben sabah uyanır uyanmaz çok istiyor canım ilk olarak onu halletmem lazım gün içinde içmesemde çok kasmıyor