Şimdi Ara

Sigarayı bıraktım durum kötü(çok kötü kriz basıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
16.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunlarını hallet ondan sonra bırak sigarayı. Kafan rahatladıktan sonra bırakman daha iyi olur.
    Hem bu daha kolay gelir sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Orijinalden alıntı: murat2101

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Temiz bi sopa yede görürsün agrasifliği

yanımda olacaktın ki kafanı monitöre sokacaktım

parçaladığım 4.bilgisayar olurdu.

Sen elini kaldıramadan parmakların burnundan çıkmıştı

.
    Hemen kesme o zaman.Günde 5 tane içeceğim gibi sözler ver sonra onları iyice azalt ve tamamen bırak.

• ağzına kürdan al sigara yerine onu ağzında tut
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

ben de içiyorum ama 2 gün önce dükkandayım bir kız girdi dükkana ama nasıl sigara kokuyor sanki kahveden çıkmış gibi o an dedim ben sigara içtiğim halde bana böyle kokuyorsa içmeyen birine nasıl kokar ve minimum ne kadar içebilirsem o kadar içiyorum şu an önceden 1.5 günde 1 paket biterdi şimdi çarşamba günü paket aldım ve hala içinde 6 tane var bence çok iyi bir rakam tamamen bırakmaktansa böyle yapabilirsin ben de bir ara tamamen kestim ve işte müşterilere evde eşime herkese çemkirir olmuştum arada içmek rahatlatıyor huzur veriyor içmeyen bilmez bunu

ben azaltamadım bi türlü 3 sigara aynı anda yaktığımı biliyom.

sen şimdi o sigarayı içerken ne keyf alıosundur pehhh

ne kadar az o kadar keyf

her sigara yaktığımda o kızın kokusu burnuma geliyor ben de onun gibi kokuyormuşum gibi hissediyorum sanki insanlar yanımdan uzaklaşmak isteyecekler gibi
    hatta bugün yemekten sonra arkadaş uzun parliament verdi ama normalde kısa parliament aqua blue içerim bu night blue idi yarıda attım nedense içemedim artık ağır gelmeye başladı.Az içince daha iyi anlıyorsun haftada 1 paket içersem ne ala

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Sorunlarını hallet ondan sonra bırak sigarayı. Kafan rahatladıktan sonra bırakman daha iyi olur.

3-4 aydır bırakacagım diyordum kısmet olmadı yeni yıl geldi diye verdim gazı

ama bakalım daha pes etmedim fazla bi irade de göstermiyecem su aksın yolunu bulsun.
  • Kimse sigaraya dert, sıkıntı, üzüntü v.b bir durumdan başlamaz istersen 7. sınıfta başla istersen üniversite son da istersen 30 yaşında hiç farketmez herkes sigaraya özentilik ile başlar.Bence bunu kimse inkar etmemeli bunun dışında sigara nasıl bırakılır.Sigara bırakmak ciddi anlamda bir özgüven ister ve irade ister.Aslında olayın hepsi kafada biter.Eğer kişi kendini bırakmaya odaklarsa o sigarayı bırakır.Ben 40 sene 50 sene içip sigarayı bırakan insanlar gördüm.En basit örneğini babamdan verebilirim.30 yıla yakın sigara içti bir rahatsızlığından dolayı doktora gitti ve doktor ''eğer sigarayı bırakmazsan, durumun çok daha kötü olacak'' dedi.Kısacası ayak parmaklarından başlayarak keseriz dedi.O gün babam sigarayı bıraktı ve daha içmedi.
    Sigara bırakırken insan kendine bir sürü bahane bulabilir.Canının istediğini, nikotin alması gerektiğini söyler.Bir hafta canının istediği doğru ama bir hafta sonra bu olay tamamen alışkanlık haline gelir.Mesela okula giderken, ders arasındayken ya da tuvaletteyken sigara içme gibi bir alışkanlığınız varsa siz bunları yaparken aklınıza ister istemez sigara gelir.Bu durum 21 gün içerinde atlatılır.
    Diğer bir mesele sigarayı bıraktım krize giriyorum, efkarlandım sigara yaktım.. gibi gibi durumlar.Bunlar sadece insanların kendini kandırmasıdır.Sigara içmeyi seven kişiler bırakamaz.Kimse nikotin istediğinden dolayı krize girmez.Sigarayı bırakmak kolay demiyorum, tüm olay aslında kafada bitiyor bunu söylemeye çalışıyorum.Sizin girdiğiniz nikotin krizi falan değil sadece sigara içmeyi sevmeniz.Hatta sevmemiz demeliyim bir kaç gün öncesine kadar sigarayı bırakmış ama gene tek tek başladım içmeye..
    Sigarayı özentilikten başladığımı, sigara bırakma konusunda iradesiz olduğumu, 23 yaşıma gelmeme rağmen bunu başarabilecek kapasitem olmadığını ve en önemliside sigara karşısında aciz kaldığımı söyleyebilirim.
    Umarım bir gün hepimiz sigarayı bırakırız..

• quote:

quote:

Sorunlarını hallet ondan sonra bırak sigarayı. Kafan rahatladıktan sonra bırakman daha iyi olur.

ama bakalım daha pes etmedim fazla bi irade de göstermiyecem su aksın yolunu bulsun.

Çerez falan ye cidden sigara içtirmiyor adama.
  • quote:

quote:

quote:

Çerez falan ye cidden sigara içtirmiyor adama.

günde ortalama 300gr kabak çekirdeği

çikolata gofret vs vs meyve tabakları vs ağzım boş durunca stres oluyom

çerezden dolayı ağzım yara bere içinde

• içenlerin yüzde 70 i onayladı

Sigarayı bıraktım durum kötü(çok kötü kriz basıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Ne sigaram var ne de ickim. Oh kafam rahat kriz de neymis? Eleman 7.siniftan beri iciyormus. Hani su meshur bahaneniz var ya, "dertten". 7. Sinif veletinin ne derdi olur? Derdi olsa bile kim verir ona sigara? Neyse hic baslamamak en iyisi

7.sınıf çocuğunun derdi olur ama dertten sıgara içmesi yanlış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran yoksa kaçak al iç sonradan pişman olacağın şeyler yapma
    Çek bir nefes sende tüm türkiyede rahatlasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurJii

Kimse sigaraya dert, sıkıntı, üzüntü v.b bir durumdan başlamaz istersen 7. sınıfta başla istersen üniversite son da istersen 30 yaşında hiç farketmez herkes sigaraya özentilik ile başlar.Bence bunu kimse inkar etmemeli bunun dışında sigara nasıl bırakılır.Sigara bırakmak ciddi anlamda bir özgüven ister ve irade ister.Aslında olayın hepsi kafada biter.Eğer kişi kendini bırakmaya odaklarsa o sigarayı bırakır.Ben 40 sene 50 sene içip sigarayı bırakan insanlar gördüm.En basit örneğini babamdan verebilirim.30 yıla yakın sigara içti bir rahatsızlığından dolayı doktora gitti ve doktor ''eğer sigarayı bırakmazsan, durumun çok daha kötü olacak'' dedi.Kısacası ayak parmaklarından başlayarak keseriz dedi.O gün babam sigarayı bıraktı ve daha içmedi.
    Sigara bırakırken insan kendine bir sürü bahane bulabilir.Canının istediğini, nikotin alması gerektiğini söyler.Bir hafta canının istediği doğru ama bir hafta sonra bu olay tamamen alışkanlık haline gelir.Mesela okula giderken, ders arasındayken ya da tuvaletteyken sigara içme gibi bir alışkanlığınız varsa siz bunları yaparken aklınıza ister istemez sigara gelir.Bu durum 21 gün içerinde atlatılır.
    Diğer bir mesele sigarayı bıraktım krize giriyorum, efkarlandım sigara yaktım.. gibi gibi durumlar.Bunlar sadece insanların kendini kandırmasıdır.Sigara içmeyi seven kişiler bırakamaz.Kimse nikotin istediğinden dolayı krize girmez.Sigarayı bırakmak kolay demiyorum, tüm olay aslında kafada bitiyor bunu söylemeye çalışıyorum.Sizin girdiğiniz nikotin krizi falan değil sadece sigara içmeyi sevmeniz.Hatta sevmemiz demeliyim bir kaç gün öncesine kadar sigarayı bırakmış ama gene tek tek başladım içmeye..
    Sigarayı özentilikten başladığımı, sigara bırakma konusunda iradesiz olduğumu, 23 yaşıma gelmeme rağmen bunu başarabilecek kapasitem olmadığını ve en önemliside sigara karşısında aciz kaldığımı söyleyebilirim.
    Umarım bir gün hepimiz sigarayı bırakırız..

söylediklerinizin hepsine katılmakla birlikte,

birgün inş bırakmış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

*bırakın dokunmayın! bırakın, çok iyi bu karşılıkta veriyorr

• Profesyonel destek alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyAcaKyy

Profesyonel destek alın

nasıl olcak o iş ? mazlumu getirirlerse hemen kabul

siz sanki bıranlardansınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MyAcaKyy

Profesyonel destek alın

nasıl olcak o iş ? mazlumu getirirlerse hemen kabul

siz sanki bıranlardansınız?

Sağlık bakanlığının yürüttüğü kampanya var.
    Ben hiç içmedim; ama sigara, içerisindeki maddelerden dolayı bağımlılık yapıp, vücut dengenizi bozmuş olmuş olması muhtemel diye düşünüyorum.
    Hastalık yani tedavi olmak lazım
  • halen içmiş değilim artık eskisi gibi sert krizler gelmiyor.
    bilgi olsun bırakacak olan arkadaşlara yardımım dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzzylgc -- 8 Ocak 2013; 23:50:37 >
  • 31.12.2012 de bıraktım daha içmedim 8 gün oldu arada istek geliyor ama içersem pişman olucağımı biliyorum içmiyorum
  • Nikotin sakızı denediniz mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.