Şimdi Ara

sigarayı bıraktım 8. günüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bırakıcam dedim ve bıraktım. 1 ay yoklar dediler. babam bırakalı 10 ay oldu. etrafımda başka bırakanlarda vardı. sıra bendeydi, sadece sıramı değerlendirdim.

yarım günde 1 paket içiyordum. sigarayı bırakmak için yapmanız gereken tek şey içmemeniz.
    zor oluyor, nikotinden fazla ağız alışkanlığı zor, ha ben bunu yaparken sigara içiyordum pöfür pöfür diye aklınıza geliyor. emzik gibi ağızdaydı.
    neyse bitti artık çok şükür

• ok
  • darısı diğer tiryakilerin başına.
  • 2 haftadır içmiyom
  •  sigarayı bıraktım 8. günüm.

devam ya içenle içmeyenin arasında 5 dk var.Yakalım bir tane daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildsould

devam ya içenle içmeyenin arasında 5 dk var.Yakalım bir tane daha

Camel box kokuları geliyo mis gibi. Çakmağı buluyum ateşliycem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seni gerçekten tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrts

Seni gerçekten tebrik ediyorum.

eyv. çok sağol.

uykum bile farketti kısa sürede. daha dinç kalkıyorum artık.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37479148/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37479148

Mission failed.
    Ben yinede sana başarılar dilerim. Allah yardım etsin . Ben yakıyorum 1 tane daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabb Escobar -- 3 Ağustos 2010; 16:17:18 >
  • 6ay geçmeden İNANMAM:. Umarım bırakırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 3 Ağustos 2010; 17:26:17 >
  • Tebrik ederim, benimde bugün 129. günüm, 16 yıl boyunca günde ortalama 1 paket şeklinde kullandım lanet maddeyi, mutluyum, huzurluyum...
  • HELAL OLSUN HACI TEBRİK EDERİM GERÇEKTEN

SEN BAKMA BUNLARA İÇİNCE ADAM OLUNMUYO SAYGINLIK KAZANILMIYO MARİFET DİİL İRADENİ KAYBETME EN ZOR ZATEN 1 HAFTA GERİSİ KOLAY SİGARA İÇENLERDEN ŞU DÖNEMLERİ ATLATANA KADAR UZAK DUR Kİ İKRAM ETMESİNLER DAHA SONRA TAMAMİYLE BİRAKINCA İSTEDİĞİN GİBİ GİR SİGARALI ORTAMA RAHAT OLURSUN HATTA RAHATSIZ BİLE EDER O DUMAN SENİ HELAL SANA WALLA
  • sağolun. valla 1 haftadır işte kahveye çıktım, arkadaşların yanında durdum. kokusu iyi geliyor halâ. ancak 1 haftaya kadar o da biter inş. İÇ-Mİ-YO-RUM artık lanet olası nefsimi köpeğim ettim arkadaşlara sarıyorum bazen canım sıkılırsa eskiden azaltayım aslında günde 2-3 tane içerim falan filan muhabbetleri yapardım ancak kesinlikle ağzıma sürmek yok. emin adımlarla ilerliyoruz

ek: ikram edenden alıyorum kankaya veriyorum nasıl iyilikse neyse şimdi en yakın arkadaşlara da bıraktırmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarbe -- 3 Ağustos 2010; 20:31:59 >

• vaybe 26 temmuzdan beri içmiyorum mereti.4-58 kilo aldım. hep istiyordum alamıyordum. maşallahım var. bi daha nah başlarım
  •  sigarayı bıraktım 8. günüm.
  • beyler camel soft mu camel box mı?
  • bırakın vallah. cebimde 100-150 lira oluyo hep. teli değiştirdim üstüne. param cebimde kalıyor. yanında biri içince sigara kokusu halâ iyi geliyor ama bi o var. o zaten olurmuş. kendime geldim. 4-5 saat uyku uyuyup yataktan sopa yemiş gibi uyanırdım. şimdi zıpkın gibi kalkıyorum. bayır çıkınca zorlanma da bitti.
  • pazartesi sabah son dalımı attm ve paket almadım ve almamaya karar verdim ama bugün çok sıkıştırdı beni inşallah bozmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.