Şimdi Ara

Sigarayı bırakma günlüğüm - Sigarasız 1 hafta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden hergün bir paket sigara içerdim. Son bir haftadır iki günde bir pakete düşürdüm. Gece 12:00da son sigaramı bırakarak ilk kesin bırakma eylemine giriştim.

Şuan çok sıkıntılı bir durum var. Başımın ortasında bir ağrı saplandı, bitmek bilmiyor. Çok su içmeye başladım. Davranışlarımı düşünerek kontrol etmekte zorlanıyorum. Birazda uykusuz yaklaşık 20 saattir uyumuyorum. Sürekli beynimi kurcalıyor ve bunu dağıtacak birşeyim yok.

Hergün konuyu güncelleyeceğim. Okuyan vede tecrübesini paylaşmak isteyen olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 7 Eylül 2015; 8:24:25 >

• Aradan bir gün geçti ve sigara içme istediğim çok azaldı ama beynimin bir köşesi içmek istiyor. Ağrılar zayıfladı.

Kendimi çok iyi hissetmeye başladım.
    İlk üç gün sürecek olan fiziksel mücadele devam etmekte ve bir gün geçti bile.
  • Aradan bir gün sekiz saat geçti. İnanılmaz derece canım çikolata istedi ve bakkaldan gidip aldım. Kafada sürekli bir ağrı var ama hala zorluyorum. İçmeyeceğim bu konuda çok kararlıyım. İlk günkü ağrılara on üzeri on dersem bugünki on üzeri altı anca eder.

Son olarak nikotin yoksunluğu çok zordan öte beynimi kontrol etmesine izin vermeyeceğim.
  • Aradan iki gün geçti. Sigara rüyalarıma musallat oldu. Kendimi içerken hayal etmiştim ve çok gerçekci idi.
  • Bugün sigara içmeden biterse büyük bir zafer elde edeceğim. En zor günüm bugün oldu. Hadi bakalım. Saatlerdir direnç gosteriyorum. Hiç yardim almadan sigarayı bırakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah muvaffak olursn arkadaşım.
  • Hocam ben 50 gun birakmistim hic zorlanmadan kendi buldugum yontemle antidepresani birakir gibi nikotjn seviyesini yavas yavas dusurdum ilk malboro one aldim bi iki nefes cektim sonraki gunler yarim nikotin sakizi cignedim boyle 1 hafta sonra bigun uyandim hic ama hic bisey istemedi canim salak kafam basladim tabi geri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nascimento kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Maddiyat çok zorladı.

Sağlık giderek önemli hal almıştı. Eskiden hiç zorlanmadan çıktığım yokuşlarda tıkanınca yeter dedim. Ben bu değilim.

• BlackFire248 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağlık ve para sizin için önemli ise son bir kez daha baslamamak uzere bırakın.

Sigara icmek keyif verirdi. Biraz cool hissederdik. Ama bu benden çok şey aldı.

Sigaraya başlamanın sebebi çok ağır depresyon geçirmiştim. Son iki senede birazda olsa atlattım.

• Başlamanın bir mantığı yok Bence bir dönemlik bir hata olarak kalmalı
  • Sonunda üç gün iki saat geçti. Diş etleri çekmesi birazcık düzeldi. Sigarayı unuttum gibi. Nikotin yoksunluğu etkisi çok azaldı.
  • Aradan üç gün onaltı saat geçti. Ağız bakımı şart oldu. Listerine ile ağız bakımımı yapmaya çalışıyorum. Vücutta ağrılar şiddetlendi ve bunun iyi bir şey olduğunu öğrendim. Sebebi ise sinir uçlarının onarıldığını söylüyordu.

Vücut nikotinin hayati öneme sahip olmayan bir şey olduğunu yavaş yavaş öğrenip, unutmaya başladı.
  • Dört gün onyedi saat geçti.

Ağızda ufak yaralar oluşmaya başladı. Sürekli bir ağrı söz konusu. Listerine etkisini gösteriyor. Zehiri söküp atıyor.

Uyku düzenim oturmaya başladı. Bugün dışarda çok sigara içen vardı ve hep içmek istedim. Paket alabilirdim almadım ve inat ettim. İnadımla saatlerce yürümüşüm iyi geldi :)

Nikotin bağımlılığı artık bitti. Sadece sigaranın keyif verdiğinden çok kendimi özenmenin içinde buldum. Aptalca bir durum olduğunun farkındayım. Buda nikotinin son oyunları, yemezler.
  • Helal olsun.
  • cellman406 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür

• Altı gün oldu. Çok sıkıntılı zamanlardayım.

Baş ağrısı, anlamsız derecede sigara içme isteği, olumsuz düşünceler, karamsarlık ve endişe duymaya başladım.

Sigara bırakma sürecinde en zor dönemdeyim.

• Bende yeni başladım :) lisede de Üniversite'de de içmedim. Üni bitti sigaraya başladım. Şuan için keyiflik Gün içinde sadece yemek sonrası ve kahve ile içiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında bir pakete cıkar. Bağımlı olmadan bırakmanı öneririm.. Seni parmagının ucunda çevirmesine izin verme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Yakında bir pakete cıkar. Bağımlı olmadan bırakmanı öneririm.. Seni parmagının ucunda çevirmesine izin verme.

eskiden insanların neden içtiğine anlam veremezdim kokusu vs çok rahatsız ederdi beni. ama şuan ilginç bir şekilde keyif veriyor. şuan için daha çok bağımlı gibi dakika başı yakmıyorum yemek sonrası ve birşey içerken istiyor canım. ama sanırım o da dediğin gibi tam bağımlı olmadığım içindir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.