Şimdi Ara

sigarayı bırakdım adım adım değişimi yazıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraha arkadaşlar 2 gün önce saat gece iki gibi göğüsümde öyle bi baskı olduki kalp krizi geçirecem sandım kalbim çok sıkışdı 5 6 yıl oldu içmeye başlayalı şuan 19 yaşındayım hatta dayanamadım korkudan sokağa çıkdım boş boş dolandım öyle bi ağrı var babamda sahurda geldi eve annemde yaylada hatta açım yemek yemedim babam dışardan yemek yaptırıp getirmiş ayıptır söylemesi kebap o an onu yemekden kola içmekden bile korkdum cidden çok ağrıyordu sigarannın zararını sorarsanız lise birde çok iyi break dans yapardım şimdi amuda kalk deseniz kalkamam her türlü takla atar balıklama dalardım suya şimdi dalamam unutkanlık ve boğazdaki gıcıkda da cabası tabi bünyeye göre değişir .

haftalık yada günlük günceliyecem burayı

neyse dün pek fark olmadı yani hemen ani bi fark yok ama kalp atışlarım normal okadar

sigarayı bırakalı 2 hafta oldu : boğazımdaki gıcık tamamen geçti öksürük ve türükürk tamamen kayboldu , tat koku almamda çok fark edilir derecede artma var sigara dumanı artık rahatsız ediyor kokusu ,hatta direk içime çekersem yanlışlıkla çok fena midem bulanıyor . artık yatakdan kalkarken robokop gibi kalkmıyorum daha rahat enerjik kalkıyorum

2 HAFTADA 5 KİLO ALDIM ALMAYADA DEVAM EDİYORUM çünkü yemek yeme isteğim arttı...

kalp sıkışması ve unutkanlık devam ediyor eee 6 yıl içtim okadar da olsun tabiki o günkü kadar şiddetli değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01onr01 -- 25 Temmuz 2014; 15:31:14 >

• Benım 4 ay oldu bırakalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Fist

Benım 4 ay oldu bırakalı

sende nasıl değişiklikler oldu kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01onr01

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Fist

Benım 4 ay oldu bırakalı

sende nasıl değişiklikler oldu kardeşim ?

Beni en etkileyen zararı halsizlikti zaten çok enerjik değildim öğlen 1-2 gibi bitkinlik çöküyordu.Bi gün koşmam gerekti 10-15 dk sonra durunca kalpten gıdecem sandım dedim dahada içmem.Sende bi zaman sonra farkı göreceksin masaj salonundan çıkmış gibi rahat olucaksın.Zorluk yaşarsan allen carr ın vıdeosunu izle youtube den.Ağız alışkanlığı için kürdan iyi olur ilk başlarda kürdandan duman çeker gibi yapardımİnşallah başarırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında kolay geldi ya bilmiyorum dün hiç içmedim bu günde içmedim babam yanımda sürekli içiyor sabah bi abi wisdon uzattı redettim bu çok büyük bi başarı benim için hemde kurgulamadan uzattı yok saol abi dedim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk uygulamamı yazıyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.