Şimdi Ara

Sigarayı Bırakan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden şööle benim gibi günde 1-2 hatta 2.5 paket sigara içipte bırakan varmı..?

Sigarayı bıraktıktan sonra ne gibi sorunlar oluştu ? Bu tür şeyleri konuşmak isterim doğrusu..

Ben sigarayı bırakalı tam 18 ay oldu. Geceleri rüyamda sigara içerken görüyorum kendimi ve ter içinde uyanıyorum korkuyla..

Balgam çıkartıyormusunuz hala.. ? Hala Kahverengi mi..?

Diğer bazı konular daa oluştu ama bu tür konuları hem paylaşalm hem de sigaraya başlamayı düşünen arkdaşlara başlamadan önce iyi bir rehber olur bu topicteki bilgiler diye düşünüyorum..

• bırakamıyorum
  • rekorum 12 saat sonra marlboro çeeeeeek
  • calısıyorum

bırakmaya

• ARKADAŞLAR SİGARANIN İÇİNE BARUT KOYUP YAKARSANIZ BİR DAHA İSİGARA ÇEMEZ VE KURTULURSUNUZ. DENEYİN FARKI GÖRÜN
  • Yokmu, bi dene baba yiğit sigarayı bırakan bu alemde benim gibi..

Eğer hakkaten yoksa bu alemin en mühim adamı ilan edecem kendimi..
  • hiç başlamadığım için nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum
    ama aha başladım
    ve bıraktım işte bukadar
  • Ben öle günde 2,5 paket sigara içmiyordum ama ,1 paket rahat içiyordum , sonra bıraktım 17 kg aldım , balgam falan yok gayet iyiyim.
  • gunde1,5 paket gitanes içerken bıraktım
    3sene sonra geri başladım.....

şimdi winston içiyorum ama bırakmaya çalışmıyorum....

+ çalışırsam çok zorlanıcam gibime de geliyo bu sefer
  • gunde 1,5-2 paket icerdim fakat 2,5 aydır 0 adet iciyorum hic bir sorunla karsılasmadım karsılasmıom gayet rahatım ve iyi yapmısım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasayan_efsane

gunde 1,5-2 paket icerdim fakat 2,5 aydır 0 adet iciyorum hic bir sorunla karsılasmadım karsılasmıom gayet rahatım ve iyi yapmısım

Evet, kendinle gururlanabilirsin..

Hiç durma devam et.

Geçende hesapladım. 30 küsur bin dolar sigara parası harcamışım. sigarayı ilk bıraktığım aylarda düşündüydüm kendi kendime;

Tekele gitsem desem ki, " Ya, ben sigaraya bi da başlıycam bana 1000 dolar borç verirmisin ?

Tekel ne der acaba ? diye düşündüm..

İçimden " NAH ! " diye bi ses duydum.. ve o bi tane bile sigara içmekten vaz geçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luck_Grabber -- 14 Şubat 2006 23:21:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.