Şimdi Ara

sigarayı bırakamıyorum çok çaresizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olmuyor bin defa deniyorum her gün deniyorum yok iradem yok benim yemeğe sigaraya teknolojiye bağımlıyım lanet asosyal obez bir loserım kurtuluşum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afeksar -- 3 Ekim 2017; 17:7:39 >

• vape
  • Sigarayı bırakana kadar bende hergün deniyordum. Aslinda ne zaman pes ediyorsun biliyor musun? Pes dediğinde.

Ama merak etme her yenilginin ardından güçlü adımlarla yoluna devam ediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistbeyin

Sigarayı bırakana kadar bende hergün deniyordum. Aslinda ne zaman pes ediyorsun biliyor musun? Pes dediğinde.

Ama merak etme her yenilginin ardından güçlü adımlarla yoluna devam ediyorsun.

olmuyor bro ne zaman stres yükselirse beyin devre dışı kalıyor depresif olunca sigaraya saldırıyorsun istemsiz iradeyi yok ediyor sigaraya duyulan arzu
  • tekrar tekrar dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-sigara çözüm 1 kere verecegın peşin 300 tl ile ohh be diyebilirsin hem daha keyifli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

e-sigara çözüm 1 kere verecegın peşin 300 tl ile ohh be diyebilirsin hem daha keyifli

dostum aldım hemde smok alien aldım 500 600 tl para saydım ya likitlerde ya coillerde sorun çıktı en sonunda kafası kırıldı ayrıldı tanrılar bırakmamı istemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Sigara'ya Başladım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.