SİGARA DENEN İLLETİ İÇENLERİN KENDİLERİNE VERDİĞİ ZARARIN HADDİ HESABI YOK. BENİM OTURDUĞUM BİNADA BİR Ö....KÜZ VAR SABAH 7 KALKAR ASANSÖRDE SİGARAYI YAKAR... ASANSÖRÜ Bİ DÜŞÜNÜN... İ VATANDAŞIN BEYNİ ZATEN DUMANDAN NE KADAR ÇALIŞABİLR Kİ.
NEYSE DEĞİNMEK İSTEDİĞİM KONU İŞE GELİRKEN VEYA GİDERKEN ÇÖPCÜLERİN HERGÜN CADDELERİ SÜPÜRMESİNE RAĞMEN İNANIN YEMİNLE SÖYLEYEBİLİRİM 5 ADIMDA ENAZ 2 SİGARA İZMARİTİNE RASTLARSINIZ. NE KADAR CAHİL VE BİLİNÇSİZ İNSANLARIMIZ VAR. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
Hocam noktalı yerlere ne gelecek, ÖBÜRKÜZ FALAN MI YOKSA..
quote:
Orjinalden alıntı: muratti35
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
SİGARA DENEN İLLETİ İÇENLERİN KENDİLERİNE VERDİĞİ ZARARIN HADDİ HESABI YOK. BENİM OTURDUĞUM BİNADA BİR Ö....KÜZ VAR SABAH 7 KALKAR ASANSÖRDE SİGARAYI YAKAR... ASANSÖRÜ Bİ DÜŞÜNÜN... İ VATANDAŞIN BEYNİ ZATEN DUMANDAN NE KADAR ÇALIŞABİLR Kİ.
NEYSE DEĞİNMEK İSTEDİĞİM KONU İŞE GELİRKEN VEYA GİDERKEN ÇÖPCÜLERİN HERGÜN CADDELERİ SÜPÜRMESİNE RAĞMEN İNANIN YEMİNLE SÖYLEYEBİLİRİM 5 ADIMDA ENAZ 2 SİGARA İZMARİTİNE RASTLARSINIZ. NE KADAR CAHİL VE BİLİNÇSİZ İNSANLARIMIZ VAR. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
Hocam noktalı yerlere ne gelecek, ÖBÜRKÜZ FALAN MI YOKSA..
Zamanında özenti olarak başlayanları(30-40sene önce) hadi bi nebze anlıyorum ama şu zamanda zararlarını bile bile neden sigaraya başlarlar anlamıyorum...Bunu yapanlardan biri de ne yakın arkadaşlarımdan, herşeyi farkında ama bundan zevk alıyor... Ben ise nefret ediyorum otobüsde bile o kadar iğrenç kokan insanlar var ki hiç sallamadan yanından kalkarım yani o derece hadi içiyosunuz...LÜTFEN BİZİ RAHATSIZ ETMEYİN YA...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme