Şimdi Ara

Sigara içmeye başlasam mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortamlara girmek için çakmak taşısan yeter sigara içmene gerek yok günlük 15 tl ye sigaraya başlayacağına git kursa falan yazıl yeni ortamlara öyle gir kendine biraz saygın olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O Müjdelenen Aramızda O kullanıcısına yanıt
    Sen yaşlanınca hayattan ne zevk Alican ki? Elden ayaktan dusmussun habire oturuyorsun? Günümüz yaslilarini görüyoruz.bunu atlatabilmek için ya camiye yada kahvehaneye gidiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beden sağlığıma dikkat ediyorum ayrıca yaşlanınca da sevdiğim az enerji isteyen zihinsel aktiviteleri yaparım.Habire oturmayı verimli gercekleştiririm.

• Her şeye de bir cevabın var sanırım..Git başla o zaman.

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Ortalama kaç yıl içtikten sonra yakalanıyorlar peki ? İçmiyorum içen arkadaşlarıma hatırlatıp iyilik yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Ortalama kaç yıl içtikten sonra yakalanıyorlar peki ? İçmiyorum içen arkadaşlarıma hatırlatıp iyilik yapıcam.
    O kadarını bilmiyorum
  • sigara kanser ettigi için başlamamazlık etme. seni kötü hissettirecek. içmeyen birisi gibi hissetmek için saat başı sigara yakacaksın. kalitesiz yaşayacaksın. çevrende içmeyi durduramayanları gör cünkü hiçbiri istedigi için içmiyor tek gerçek sebebi nikotin bagımlılıgıdır. eroin kadar keskin bir bagımlılıktır. bu işin şakası yok. ASLA BAŞLAMA. ASLA BULAŞMA. yaktıgın tek sigara seni büyük ihtimalle ömür boyu köle edecek.

ben 2 senedir özgürüm. tuzaga bile bile düşmek istemezsin. asla başlama kardeş
  • Mutlaka başlamalısın, zaten otomatikmen sonradan mecburen bırakıyorsun, eğer sağ kalırsan kalp kırizi+damar tıkanıklığı+yumuşak doku romatizması+mesane kanseri+gırtlak kanseri+koah hastalığı+bağışıklıklık sistemi hastalıkları+böbrek yetmezliği+guatr hormonel hastalıklar+ak ciğer hastalıkları v.s gidiyor, eğer bunlardan birine denk gelirsen tabi.

Ayrıca şuraya bir video bırakayim...

• bir tane bile faydasi olmayip zarar. sadece kotu bir aliskanlik kazanacaksinız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• film izler gibi izle. zaten anlayacaksın bu adi bir tuzaktır.

• Vay babam insanlar bı 10 yıl daha yaşamak için sigarayı nasıl şeytan ilan etmişler

Yahu arkadaş yaslanıp yaşamanın anlamı ne? Biri diyorki biraz aktivite yaparim yahu yasliyken hayattan zevk alınmaz.alinsaydi şuan camileri ve kahvehaneleri yaşlılar değil gençler doldururdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Vay babam insanlar bı 10 yıl daha yaşamak için sigarayı nasıl şeytan ilan etmişler

Yahu arkadaş yaslanıp yaşamanın anlamı ne? Biri diyorki biraz aktivite yaparim yahu yasliyken hayattan zevk alınmaz.alinsaydi şuan camileri ve kahvehaneleri yaşlılar değil gençler doldururdu.
    Yaşlanınca yaşamak anlamsız fakat sigara daha anlamsız, sigara içeceğin parayı ve zamanı spora, müziğe vb. yöneltsen hayattan daha çok zevk alırsın, yaşlanınca yaşanmıyor diye bütün gençliğini sigara tüttürerek mi geçireceksin?
  • Yani zaten yaşlanınca yaşayamicam gençken de öyle olayım diyorsun

• İçme bence forumda sigara içenleri forumdan atmalımıyız diye bir önerge var şuanda . Başlarsan bu sefer forumdandanda atılırsan yapıcak hiç birşeyi kalmaz . Boşver içme

• Başla knk kesin veriyormuş

Yani sigara

Ben öyle duydum

• alakası yok kanka. insanların %70 i sigara içiyo peki insanların %70 i senin istediğin ortamlara girebiliyor mu ?

sigara içmemek sana görünüş olarak para olarak ileride iş hayatına atıldığında bile + sağlar.

şimdi yaşın küçük, örnek aldığın cool abilerin de sigara içiyor diye sen de başlama, sigara; içen herkesin ortak tuzağıdır. bir şeye bağımlısın bu çok kötü, güzel bir kadına bağlanmak bile.

kafası falan da yok, alkolle içersen belki ortamına göre içilebilir. ya da iç banane, sistemin bağımlı insanlara ihtiyacı var
  • Umarim ciddi degilsindir

• Sen icmezsen o icmezse sehir hastaneleri nerden musteri bulacak

15 sene once babama da biraktirdim,biraktirmasan belkide suan bir babam yoktu.Allah herkesi bu illetten uzak etsin.

• 5 senedir sigara içiyorum 3 senedir günde 1 paket. İlk başlarda bisikletle tek seferde 100 km yapabiliyordum şimdi 60 ı anca zorluyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.