Şimdi Ara

Sigara icerken yakalansanız....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigara içerken annenize babanıza veya bir aile buyuğunuze (amca dayi dede hala vs) yakalandınız mı hiç? yakalandığınızda ne dediniz ve size ne gibi yaptırimlar uyguladılar ?

Ben başlıyım.İki sene once babam paketi gordu.oturttu karsisina onbes dakikada 11 tane sigarayi araliksiz nefes almadan zorla icirdi.bitirince tamam gidebilirsin dedi.Ayaga kalkmamla basimin feci sekilde dönmesi ve oldugum yere kusmamla beraber istersen rahatca icebilirsin artik dedi.alti ay her sigara gorusumde midem bulandi.sonra yine basladim.halada iciyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hkeles71

Sigara içerken annenize babanıza veya bir aile buyuğunuze (amca dayi dede hala vs) yakalandınız mı hiç? yakalandığınızda ne dediniz ve size ne gibi yaptırimlar uyguladılar ?

Ben başlıyım.İki sene once babam paketi gordu.oturttu karsisina onbes dakikada 11 tane sigarayi araliksiz nefes almadan zorla icirdi.bitirince tamam gidebilirsin dedi.Ayaga kalkmamla basimin feci sekilde dönmesi ve oldugum yere kusmamla beraber istersen rahatca icebilirsin artik dedi.alti ay her sigara gorusumde midem bulandi.sonra yine basladim.halada iciyorum.

Aferin sana ne kadar pis birşey olduğunu baban öğretmiş sana ve sen dinlememişsin.Sanırım birdahaki görüşünde testereyi yedirir

• Yeter artık diyerekten çıkıp söyledim kendim.1 hafta soğuk havalar esti fakat sonra düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaryMovies08

quote:

Sigara içerken annenize babanıza veya bir aile buyuğunuze (amca dayi dede hala vs) yakalandınız mı hiç? yakalandığınızda ne dediniz ve size ne gibi yaptırimlar uyguladılar ?

Aferin sana ne kadar pis birşey olduğunu baban öğretmiş sana ve sen dinlememişsin.Sanırım birdahaki görüşünde testereyi yedirir

hocam anca alti ay dayanabildim.şu aralar birakmayi düşünüyorum zaten.

• iyi yapmış
  • Gizli içmek bence daha kötü.Ama bildiklerindede büyük ihtimal üzülürler.Onların yanında içerek saygısızlık yapmayın derim.
  • Eve sigara kokar halde geldim. Annem sigara kokuyosun dedi ben de evet anneciğim içtiğim için olabilir dedim. Yaşım ileri olduğu için her hangi abartılı bir tepkiyle karşılaşmadım. Aferin sana dediler bitti gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara İçenlere BAN
    16 yıl önce açıldı
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScaryMovies08

quote:

hocam anca alti ay dayanabildim.şu aralar birakmayi düşünüyorum zaten.

Bırak zaten bırak ne faydası var duman içmenin ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: melizcia

Gizli içmek bence daha kötü.Ama bildiklerindede büyük ihtimal üzülürler.Onların yanında içerek saygısızlık yapmayın derim.

anlattigim olay haric babamin annemin karsisinda oyle bisey yapmadim yapmamda.

• yakalanmadım ben direkt söyledim.kızmadı sadece uyarılarda bulundu annem.ailedeki herkes istisnasız sigara içince pekte garipsemediler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus14

yakalanmadım ben direkt söyledim.kızmadı sadece uyarılarda bulundu annem.ailedeki herkes istisnasız sigara içince pekte garipsemediler zaten

Direk soylemek cesaret isi valla.

• Valla ben pederin sigaraları çalıyorum. Nedense tam gece yarısı benim paket bitiyor. Usulca oturma odasına sızıp pederin paketi alıyorum. Beni sigara içerken hiç görmedi ama paketlerini çalıyorum diye birşey de demedi ki felaket asabi bir adamdır. Buarada yaşım 29
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Valla ben pederin sigaraları çalıyorum. Nedense tam gece yarısı benim paket bitiyor. Usulca oturma odasına sızıp pederin paketi alıyorum. Beni sigara içerken hiç görmedi ama paketlerini çalıyorum diye birşey de demedi ki felaket asabi bir adamdır. Buarada yaşım 29

bazen bende caliyorum babamin paketten :)

• İçmediğim için böyle bir sorunum olmadı ama içenler bence söylemeli, kimsenin kızmaya hakkı yok, anne babanın bile.. İçenin kendi tercihidir..!

• 2-3 seneden beri sadece barlarda veya sahilde alkolün yanında içiyorum.

Birkez bile eve paket getirmedim.Ailem arada içtiğimi biliyor.

Annem 10-15 sene önce içiyordu bıraktı.Babam hep içer ama her sorduğumda içmiyorum der.Balkonda bile içmez dışarı çıkar köşede içip öyle gelir eve.
  • Böyle bir korkum yok çünki ciğerlerime savaş ilan etmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene annem balkonda yakaladı. Bende arkadaştan 1 tane aldım çikolatalıymış diye merak ettim dedim tabi yemedi. Ne yaparsan kendine demişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En büyük teyzem yakalamıştı içme vs. demişti. Ortanca teyzem depoladığım 10-15 paket Djarum'u bulmuştu sonra 1 ay sonra aynı yerine koydu. Anneannem çantama koyduğum boş paketleri bulmuştu ondan da bir şey çıkmadı. En küçük teyzem bir ara anladı inkar ettim iyi sana güveniyorum dedi. Bunun dışında lisedeyken (5-6 ay önce) okulun arkasında içerken bir hoca yakalayıp müdür yardımcısının yanına götürmüştü. İlk yakalanışımız olduğundan müdür yardımcısı da bir şey dememişti. Epey yakalanmışım ben şimdi fark ettim.

• Sünnet imde.dayima yakalanmıştım,tokat atmıştı. Zaten sigara içen biri değilim ama öyle bi anım vardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.