Şimdi Ara

SİGARA İÇENLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam akıllı davranın kısa marlboro için lan

Intel Core i7 4720HQ 2.6 Ghz
    GeForce GTX 950M 4GB
    12 GB RAM

Canon DSLR
    Kiev 19
    Nikon FM10
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcePath

djarum vanillia akar,

tıpkı bulut çekercesine

nerden buluyorsun, ben mersindeyim cherry bile bulamıyorum sadece black

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prestige en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sigarasını bozan winston son zamanlarda içinden çalı çırpı çıkmaya başladı winstondan başka cidden sigara içemem yani içemem dediğim ağzım o tada alıştı yani tam istenilen tadı veriyo ama son zamanlarda çalı çırpı olayından dolayı yeni monte carlo slim alıyorum arada slim değil zaten tam ne ince ne kalın ve 5 tl den beklenmicek bir tat winstonu katlar diyebilirim winston içenlerden bir kere rica ediyorum gidip yeni monte carlo kırmızı alsınlar bir kere

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Muratti Rosso gerçekten kötü Muratti Tone'dan başka sigara içemiyorum. Marlboro Red içiyorduk zamanında zamlar girdi aramıza.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.