Şimdi Ara

Sigara Fiyatları İçin 300 TL Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The souls migration

güzel.. bu mereti hastalık bile bıraktırmayabilir. içmeye devam eden yine oluyor çünkü. en güzeli, bilinçli karar vermek ve bırakmaktır. yani ben bıraktım diyebilmektir.

eti ucuzlatmayı bile beceremedik. nasıl becereceksin ki? diğerlerini ucuzlatmayı becermiş olsan, et'in üzerindeki baskıyı azaltmış olursun. gerçi bu yetmez, hayvancılık yok ki bizde. et demişken ya mübarek eti'nin bir çikolatasını alıyorum yakın zamandır. o damübarek dolara endeksli galiba. 30 liraydı 33,5 mu ne olmuş. yani ne oldu da 33,5 oldu? almayacağım artık.  

şunu merak ettim ya sigara içenler bilir. sigaranın boyutunu da ufalttılar mı?   kağıt mendil alırsın, dış ambalajı içerisindeki 10 adetti galiba 10 adet için büyük aklır. kutu peynir alırsın kutunun kendisi kalın, içindeki peynirlerin et kalınlığı inceltilmiş, ayan beyan belli oluyor. yani fiyatını artırmayan ebatını da düşürüyor, kalitesini de. çok ilginç bir zaman dilimindeyiz gerçekten. bir üyemiz de diğer tarafta konu açmış, türk halkı bencil mi diye. genelleme yapmak doğru değil. adil olmayan işler var. zengin için caydırıcı, fakir için de cezalandırıcı.

Tutunun kalitesinden caliyorlar ve her ulkede o sigra neyse o markanin tadi farkli oluyor. 90'larda lisedeyken icerdim mesela o zaman kacak marlboro sigaralari vardi bandrolunde tutun yapragi resmi olurdu mvi bandrollu olurdu mesela onun tadiyla bakkaldan aldiginin tadi ayni olmazdi, bakkaldaki de guzeldi ama farkliydi 2010'lara geldigimizde hala iciyordum ama tat bozulmustu daha yavan olmustu, sonra biraktim simdi icenler hepsinin tadi ayni ve sman gibi diyorlar. Yani TR'de yvas kurbaga isitma yontemi her konuda mevcut. Kaliteyi kademeli dusuruyorlar.. Ha ayrica tutun konusunda da sikayetler okudum onlara da camsil ve kukurt gibi malzemeler katiyorlarmis, ureticisinden bulup alin onlari icin sman gibi sigara icilmez zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ocak 2026; 5:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Hocam yasaklama herkese değil de belli bir yıldan sonra doğanlar için olacak şekilde konursa kademeli olarak kullanımı azaltılabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sigara icmeyenin huzurlu olecegini nereden biliyorsun kahin misin? Mesela bizim komsu, sigara icmezdi ama agrili kemik kanserinden oldu, en son agri kesiciler fayda etmiyordu bagira bagira oldu rahmetli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

peki şu herkesin ağzındaki elektronik nargile için ne yapmayı düşünürsünüz.neden satışına önlem gelmiyor . bu daha çok zararlı değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 26 Ocak 2026; 0:25:6 >
  • Ulan Musk kullanıcısına yanıt

Hangi kesime olursa olsun yasaklama hiç bir işe yaramaz çünkü sigara içmek bağımlılıktır hayatında sigara içmeyen tipler sigara içenleri keyfi içiyor sanıyor ve içmesinler diyerek sıyrılıyor 17 sene belki daha fazla süredir sigara içmiyorum ama içmeyen kesimin sürekli içenlere baskı uygulaması onları sürekli darlaması beni bile sinir ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 26 Ocak 2026; 12:42:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.