Şimdi Ara

Sigara, bebeği savunmasız bırakıyor. . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sigara, bebeği savunmasız bırakıyor

     Sigara, bebeği savunmasız bırakıyor. . .


    Hamilelikte sigara içmek, bebeğin bağışıklık sistemini zayıflattıyor.

    LONDRA - Sigara içenlerin çocuklarının solunum yolu enfeksiyonlarına daha çok yakalandığı biliniyordu ancak bunun nedeni bilinmiyordu. Avustralyalı bilim adamları, anneleri hamilelikte sigara içen 60 bebekle anneleri sigara içmeyen veya bırakmış olan 62 bebeği karşılaştırdılar.

    Bilim adamları, sigaranın, bebeğin bağışıklık sistemindeki, bakterileri tanıyan ve bunlarla mücadele eden alıcı sinirlerde değişiklik meydana getirdiğini saptadılar.

    Bulguları “Europian Respiratory Journal”da yayınlayan bilim adamları, ceninin sigaraya maruz kalmasının doğuştan gelen bağışıklık sistemini zayıflattığını ve sonradan kazanılan bağışıklık sisteminin gelişmesini yavaşlattığını saptadıklarını bildirdiler.









  • bilgi için sağol
  • ah bunu çevremdeki annelere bir anlatabilsem
    ben hamileyken bile olmadık laflar duydum bu içenlerden . Benim yanımda içmeyin deyince biz karnımızdayken içtik birşey olmadı dediler.
  • Hayatımda 3yıl önce denemek için 1 defa sigara içmiştim.iğrenç bir tadı var nasıl içiyorlar anlayamıyorum.Bile bile o masum melek'leri, hemde kendilerini zehirliyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.