Şimdi Ara

şifresiz modeme bağlanamıyorum!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben vista kullanıyorum ve okulumdakı şifresiz vireless a bağlanamıyorum bu başıma daha oncede gelmıstı modemden sanmıstım.dun bızım fakultenın wıreless ına bı gıreyım dedım guvenlığı etkınlestırlmemıs yazıyodu bende bağlan dedım sonra bağlandı ama tanımlanamayan ağ dedı bı sure ve ole kaldı.modeme bağlanmıs gorunuyodum ama ıneternete erısım yoktu acaba bunun sebebı benım bılgısayarımdakı ayarlarla modem ayarlarımı uyusmuyo..ben kendı evımde sıfrelı olan tum ağlara sıfresını yazıp gırebılıyorum ama sıfresızlere vısta ızın vermıyo galıba lutfen bı el atın suna sımdıden teşeekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakcan -- 18 Ekim 2008; 17:05:47 >

• Mac korumasi akla geliyor lakin okuldan baglanamiyorum demissin.Bu sekilde halka acik sunulan wireless baglantilarinda mac korumasi yapilmaz.Vista'dan kaynaklandigini dusunuyorum.Gerekli ayarlari default moda alip tekrar baglanmayi deneyebilirsin.
  • yok arkadasım kaspersky kullanıyorum o dahıl guvenlık duvarı felan herşeyı kapattım bı turlu bağlanmadı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakcan

yok arkadasım kaspersky kullanıyorum o dahıl guvenlık duvarı felan herşeyı kapattım bı turlu bağlanmadı ...

kablosuz ağı onarmayı dene yada DNS leri kontrol et elle DNS ver.
  • mac adresine filtre koymuş olabilirler mac change diye bi program var değiştir dene olabilir
  • Şu mac klonlama olayını bende yaptım olmadı çevremede 4-5 tane şifresiz ağ var ve bunların birine bile bağlanamıyorum işletim sis. xp prof. mac klonlarken adreside kısmet diye bi programdan aldım o anda ağa bağlı olanlardan ama tık yok 1 dak. gibi bi süre ip almakla uğraşıo sonra kafadan ip atayıp bağlanmış gibi yapıyor makine bu konuda fikri olan varmı?
  • bağlanamaman çok normal vatandaş kendisi izin verilen mac adreslerini elle girmiştir ondan giremezsin bilgim varda forumda şutlarlar sonra beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu internete bağlanma?
    8 yıl önce açıldı
    MODEM ARAYÜZÜNE GİREMİYORUM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mac le filan alakası yok arkadaşllar ben aynı bilg. üzerindexp sp1 bide vista ultimate kullanıyom xp de rahatlıkla şifresiz ağlara baglanabiliyom ama visatada olmuyo birisi el atsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.