Bildirim
şifreleme programı (paralı)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende istiyorum boyle bir app bilen var mi ? -
jailbreake yapıyorsun. sonra installous tan alayını indiriyorsun. deneyip karar veriyorsun. böylece seni önemsemeyen yaptıkları programların içine türkçe dil seçeneği koymayan şirketlere 15 $ yedirmiyorsun. bu konuda en kızdığım olayda apple ın 3 yıldır iphone satmasina rağmen itunes dil seçeneklerinde türkçe yer almaması. -
Arkdaslar bnde mesajlara koymak istiyorm fyati onmli dgl. Ama ayri bir app olarak icine atmak degl direkyesil renkli smgeye grnce sfre ciksn istyorm -
JB yapmayacagım,alt tarafı programa girince şifre soracak,milli mesele haline getirmeye gerek yok. -
Kaan
hocam dilersen ortaklasa alalım ?
http://www.iphoneyardim.net/iphone_yardim_soru-cevap/12970-update_yapinca_tekrar_para_odenir_mi.html
son msj.da olur demişler. -
Arkadaslar Bu ipassword menuden mesajlara grnce dırek kilit mi koyuyor? yoksa ayrı bir app içine dosya mı koyuyorz bana yardmcı olur musunz? -
quote:
Orijinalden alıntı: ungeradezahl
Arkadaslar Bu ipassword menuden mesajlara grnce dırek kilit mi koyuyor? yoksa ayrı bir app içine dosya mı koyuyorz bana yardmcı olur musunz?
generator bildiğim kadarı ile,üretmekte demekti aynı zamanda.Yani şifre üretici olabilir. -
. Tam anlayamadım cevabını özür dilerim.Deneyen oldu mu hiç? Mesajlara ve fotograflara jbsiz şifre koymam lazım.. ?
-
ipassword itunes storedan baktımda acıklamada genarator falan yazıyor,o işe yaramaz bence.
bende bakınıyorum hala bulamadım..
1password var ama 9$ -
evet böyle uygun bi program bizimde işimizi görür -
Eger Fotograf ve smslere şifre koyabiliyorsam indireyim İpsawordu hem size bilgi veririm app hakkında ama emin değilim mesajlara ve fotograflara sifre koyabilecegı konusunda? -
i değil hocam 1..
http://www.youtube.com/watch?v=pxiqt2tITd4
incelemesi var ama başka bir sey için sanırım,ben biraz youte dan bakınayım bari.. -
Bu tam olarak bizi aradıgımız şey değil galiba hocam. Bunun amacı sifreleri korumak , dosya saklamak vs. Bizim istedigimiz şifre koymak İprotectin jbsiz hali lazım bize? -
Evet şimdi fark ettim bende.İtunes store da sözde sayfalarda şifreleme adı altında dosyalar var ama,elle tutulur bir şey bulamadım. -
Tek çare JB gözüküyor ama onuda yapmak istemiyorum acayip sarjımı yiyor. Off telefonu alan mesajlara bakıyor buda benım moralımı bozuyor! -
hadi fotolara notlara bilmeyerek girebiliyorlar,ama mesajlara dalmaları ilgiinçmiş
merak etme hocam çözeceğim bu işi -
Hocam çokta vakit harcamaya degmez.Bende musait oldkca arastrıyorm. Saolasın inş bi sonuç çıkar. -
maalesef jb olmadan şifreleme app yükleyemiyoruz,öyle diyorlar.
ne saçma,parasıyla alacagız işte
sonra neden jb yaptın,bu durum beni rahatsız ederse,sırf bunun için bile jb yapabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 10 Aralık 2010; 22:46:09 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X