Yolladım inşallah gizli sorumun cevabını değiştirirler.Bu olursa arkadaşımında hacklenen charını kurtarırım Çok yararlı bir topic up up
ya kafam bişeye takıldı preium aldım ama şimdi kesn 9 digital kard filna yazıyo buralara ne yazacaz biraz açarsan sevinirim
quote:Orjinalden alıntı: oTheSadisTo ya kafam bişeye takıldı preium aldım ama şimdi kesn 9 digital kard filna yazıyo buralara ne yazacaz biraz açarsan sevinirim premium hangi yöntemden aldın KESN ise kesn numaran click and buy ile aldıysan click and buy müşteri numaran (her kimden aldıysan o adamın numarası) kredi kartıyla aldıysan son 4 hanesi..
en son aldığın üyeliği clik and buy ile aldım silver üyelik clik and buy a girince yukarda bi heasp numarsı yazıyo omu 9 numarı olan onum yazacam ?
quote:Orjinalden alıntı: oTheSadisTo en son aldığın üyeliği clik and buy ile aldım silver üyelik clik and buy a girince yukarda bi heasp numarsı yazıyo omu 9 numarı olan onum yazacam ? MYKOL ..... Fatura Tarihlerine göz atın.. oradaki tüm bilgilerin kesn/ click and buy bilgilerini vermeniz gerekir evet 9 haneli olması gerekir müşteri numarasının onu vereceksinz