arkadaslar dun sifremi deistirmek istedim.. site yeni bir sifre yaratıp sifreyi e-maile yolladı..deistirmek isteyince bilgilerin yanlıs oldugunu yazdı resmi site.. su an panikteyim..
oyuna da giremiyorum yeni sifremle.. diorum ki acep hacklendim mi.valla kotu olur yataklara duserim sora plz help..
quote:
Orijinalden alıntı: tornados
oyuna da giremiyorum yeni sifremle.. diorum ki acep hacklendim mi.valla kotu olur yataklara duserim sora plz help..
Geçmiş olsun
aynı şey banada oldu ya nabacaz bilmiom
quote:
Orijinalden alıntı: serdar54
aynı şey banada oldu ya nabacaz bilmiom
serdar54 girmeyi basarırsan yazarmısn bana
quote:
serdar54 girmeyi basarırsan yazarmısn bana
Alıntıları Göster
ben değiştirdim ve gireibliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
ben değiştirdim ve gireibliyorum
Alıntıları Göster
inanmayınn
quote:
Orijinalden alıntı: ulas_zeze
inanmayınn
Alıntıları Göster
yok abi gitti char Şifreyi degiştirdim mail adresime yeni bi şifre geldi sonra o şifreylen sitesinden login oldum benden şifreyi degiştirmemi istedi değiştirdim ne eskisiyle ne yenisiyle hiç bir türlü girmiyor oyuna yanlıs password diyor.. ama sitede yine birşey var login olunmuyor gece 3 de falan yaptım ben bu işi şifre degiştirmek için mail adresini bide sectigin sorunun cevabını sorup mail adreisne gönderiyor şifreyi inşallah öle yapınca olur gece öylede yapmıstım bu sefer mail adreisme gelmiyordu gönderdildi diyordu... offffffffffo ffff
quote:
Orijinalden alıntı: ulas_zeze
inanmayınn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ulas_zeze
inanmayınn
ben değştirdim valla
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
quote:
Orjinalden alıntı: ulas_zeze
inanmayınn
ben değştirdim valla
Alıntıları Göster
ben denememenizi öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: rugbyboy
ben denememenizi öneririm
Alıntıları Göster
ya kardesim birisi de cıkıp kesin bisi solemez mi ula giremiorum varmı bole bisi .. bilgilerin eksik diyo simdi de.deli olucam ya..
quote:
ya kardesim birisi de cıkıp kesin bisi solemez mi ula giremiorum varmı bole bisi .. bilgilerin eksik diyo simdi de.deli olucam ya..
Alıntıları Göster
arkadaşlar, siteye login olduğunuzda güvenlik gerekçesiyle geçerli bir e-mail adresi verin diyo, adresi girp onayladığınızda sifreniz değiştirildi ve email adresinize gönderildi deniyo ama bunlar hikaye gerçekten ıd nin şifresi değişmiş ama bana gönderilen bir şifre yok şimdi invalid pasword hatası veriyo , aman dikkatli olun bence bir tezgah var bu işte,
quote:
Orijinalden alıntı: kalekale
arkadaşlar, siteye login olduğunuzda güvenlik gerekçesiyle geçerli bir e-mail adresi verin diyo, adresi girp onayladığınızda sifreniz değiştirildi ve email adresinize gönderildi deniyo ama bunlar hikaye gerçekten ıd nin şifresi değişmiş ama bana gönderilen bir şifre yok şimdi invalid pasword hatası veriyo , aman dikkatli olun bence bir tezgah var bu işte,
Alıntıları Göster
www.knightonlineworld.iwarp.com
quote:
Orijinalden alıntı: Die4KaruS
www.knightonlineworld.iwarp.com
Alıntıları Göster
beyler dikat bu websitesine felan girmeyin fake siteye benzior
quote:
Orjinalden alıntı: tornados
arkadaslar dun sifremi deistirmek istedim.. site yeni bir sifre yaratıp sifreyi e-maile yolladı..deistirmek isteyince bilgilerin yanlıs oldugunu yazdı resmi site.. su an panikteyim..
tam olarak ne yaptın?
eğer 1 mail adresi verdiysen o mail adresine gir, orda bulunan şifreyle login ol. sora login olunca yeni şifre yaratmanı isteyecek bu kadar gerisini okuyarakta anlayabilirsin...
ayrıyeten tezgah felanda yokwww.knightonlineworld.com oyundan çıktıktan sora kendi kendine açılan web sitesinden halledebilirsiniz.
bu kadar mı paranoyak oldunuz arkadaslar ya
quote:
Orijinalden alıntı: Seleric
quote:
tam olarak ne yaptın?
eğer 1 mail adresi verdiysen o mail adresine gir, orda bulunan şifreyle login ol. sora login olunca yeni şifre yaratmanı isteyecek bu kadar gerisini okuyarakta anlayabilirsin...
ayrıyeten tezgah felanda yokwww.knightonlineworld.com oyundan çıktıktan sora kendi kendine açılan web sitesinden halledebilirsiniz.
ben denedim onuda yine hata weriyor.Neymiş geçersiz şifreymiş.
quote:
Orijinalden alıntı: fatsali
ben denedim onuda yine hata weriyor.Neymiş geçersiz şifreymiş.
Alıntıları Göster
sn seleric, gelde paranoyak olma,
siteye girdim caharla ilgili bilgilere bakmak için, benden önce e mail adresimi güncellemem istendi, güncelledim, yeni şifreniz email adresinize gönderildi dedi, ama email adresine herhangi bir şifre gelmedi, yeni şifre gelmediği gibi eski şifreyide kabul etmiyo, bu olay benim iki ayrı hesap içinde oldu,
resmi sitesine benziyo ama o değildir bencede dikkatli olmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Seleric
quote:
tam olarak ne yaptın?
quote:
Orjinalden alıntı: Seleric
quote:
tam olarak ne yaptın?
arkadas super zeka sanki denemedik te bana soyluo bunları..olm maile yollamio diorum annaman yok mu?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Seleric
quote:
tam olarak ne yaptın?
arkadas super zeka sanki denemedik te bana soyluo bunları..olm maile yollamio diorum annaman yok mu?