Şimdi Ara

SIFIRDAN WEB TASARIMA BAŞLAMAK!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

web tasarım konusunda hiçbir bilgim yok ve ben bu işi öğrenmek istiyorum. en temelden gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum.

bunun için birtakım kitaplar alıp onlarla çalışacağım.

bana tavsiye edebileceğiniz kitap var mı bu konuda?

veya ilk defa başlayacak biri için tavsiye ve önerileriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim...

• ben valla paintLe başladım dersem yalan olmaz oyun oynardım hep önceleri king of fighter print screen ile ekranı kopyalar paintte uğraşırdım karekterlerin etrafrını kesmeye
    sonra photoshop 7 ile tanıştım Cs ve CS2 gitti zamanında az çok ta olsa paintle uğraşmanın + larını şimdi topluyorum tabi üni. sitede front page derside gördüm iş pekişti istediğim tasarım ı kendi çapımda yapıyorum

netten birçok döküman bulabilirsin frontpage dersleri die aratarak ondan başlamanı tavsiye ederim kaba taslak ta olsa bi site oluştur... kendini tanıtan olabilir ....
    günümüzde eskiler frontpage de nvazgeçmiyor başlangıcı front la yap derim sonra dreamweaver geçersin frontpage ile başla

• quote:

Orjinalden alıntı: cjmurat

ben valla paintLe başladım dersem yalan olmaz oyun oynardım hep önceleri king of fighter print screen ile ekranı kopyalar paintte uğraşırdım karekterlerin etrafrını kesmeye
    sonra photoshop 7 ile tanıştım Cs ve CS2 gitti zamanında az çok ta olsa paintle uğraşmanın + larını şimdi topluyorum tabi üni. sitede front page derside gördüm iş pekişti istediğim tasarım ı kendi çapımda yapıyorum

netten birçok döküman bulabilirsin frontpage dersleri die aratarak ondan başlamanı tavsiye ederim kaba taslak ta olsa bi site oluştur... kendini tanıtan olabilir ....
    günümüzde eskiler frontpage de nvazgeçmiyor başlangıcı front la yap derim sonra dreamweaver geçersin frontpage ile başla

teşekkürler... dikkate alacağım...

başka önerisi olan var mı??

• Tasarım dünyasına girmek istiyorsan ilk önce yapacağın işten zevk alman lazım..Yani oturup bi site tasarlarken off sıkıldım ben gidiyom vs.. dersen hiç girme..

Yani ilk önce isteyeceksin..
    Daha sonra tasarıma girmeden önce biraz tasarım gücünü geliştir..Sitelerde gezinerek tasarım tecrübeleri edin..Yani göz aşinalığın olsun..

Daha sonra internette bulunan Dreamweaver photoshop flas vs.. tasarım programlarının anlatım videolarını indirerek sadece seyret..
    Daha sonra tekrar seyret ama bu sefer uygulayarak seyret..
    Bu şekilde zamana yayarak başarılı olabileceğine inanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elit_Marcos -- 8 Kasım 2007; 23:42:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elit_Marcos

Tasarım dünyasına girmek istiyorsan ilk önce yapacağın işten zevk alman lazım..Yani oturup bi site tasarlarken off sıkıldım ben gidiyom vs.. dersen hiç girme..

Yani ilk önce isteyeceksin..
    Daha sonra tasarıma girmeden önce biraz tasarım gücünü geliştir..Sitelerde gezinerek tasarım tecrübeleri edin..Yani göz aşinalığın olsun..

Daha sonra internette bulunan Dreamweaver photoshop flas vs.. tasarım programlarının anlatım videolarını indirerek sadece seyret..
    Daha sonra tekrar seyret ama bu sefer uygulayarak seyret..
    Bu şekilde zamana yayarak başarılı olabileceğine inanıyorum..

teşekkürler...

bu önerileri ortak bir paydada toplayıp en etkin biçimde bu işi öğreneceğim tabi sizlerin sayesinde inşallah...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    7 ay önce açıldı
    web tasarım
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.