Şimdi Ara

Sıfırdan Uygulamalı ASP Dersleri ! Ders 1,2,3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
12.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yöneticilere ( bir kaç tanesine ) özel msg attım
    in$allah duyarlı olurlar yaparlar üst konu ..
    üst konu olsa daha kolay çalışacağım da
  • ya arkada$lar bu topic böle aşağıda olmuo ya moderatörler lütfen üst topic yapın..
  • Ben Buradan Moderatörlere Sesleniyorum Lütfen Bu ÜST KONU OLSUN Sizde Destek Verin Arkadaşlar
  • Bu tarz başlıkları üst konu yapacak çok forum\mod var
  • onu biliorum hocam..
    haklısın bu konuda..
  • Devam edecekse üst konu neden olmasın, tarafımdan 4 günlüğüne üst konu yapılmıştır. Eğer devam ederse devamlı kalabilir.
  • Tam Destek
    Full Paylaşım
  • üst konu olmuş konun.. hayırlı olsun rd .. güzel çalışmalar yapıyorsun,devamını dilerim..
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Devam edecekse üst konu neden olmasın, tarafımdan 4 günlüğüne üst konu yapılmıştır. Eğer devam ederse devamlı kalabilir.

tabi ki citizen.. devam edecek eğer büyük kitleye ulaşacaksa. Üst konu olduğu için baya bir kişiye ulaşacağız.
    iki günde bir derslere ekleme yapacağım..
  • Evet Bizdende Destek SAĞOL ByRd
  • Ellerine salık Asp hocamız Devamını sabırsızlıkla bekliyorum(z)
  • Arkadaşlar uygulama yapıyor musunuz ? Nasıldır ilk dersimiz ?
  • ByRd benden demesi bir an önce yeni konu ekle yoksa sabırsızlıkdan çatlıycak arkadaşlarımız var
  • quote:

Orjinalden alıntı: apostylee

ByRd benden demesi bir an önce yeni konu ekle yoksa sabırsızlıkdan çatlıycak arkadaşlarımız var

ok hazırlayayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sainteagle

güzel kardeş de ard arda verseydin daha iii olurdu!!! ve yorum istemeseydi çok güzel olurdu!!!

şimdi yorumlardan dersleri ayıklayamacaklar!!!! sen bile bir sürü mesaj atmışsın!!!
    sadece ders olmalı bence!!!

neyse yine de saol kardeş!!! güzel paylaşım!!!

+1
    Konuda konu ile ilgili soru sorulabilir. Ama gereksiz mesajlar olmamalı. (tbr, eline sağlık, afiyet olsun vs) Hatta mod lar bu msj ları derhal kaldırmalı ki benim yazdığım da dahil ortalık çorba olmasın Bişiler öğretirken üslubuna uygun şekilde düzenlenmeli. Bunlar da benim düşüncelerim. Saygılar..

• ByRd

yazdığın dökümanlar -dersler senin ise yazının altına kendi ismini

eğer değilse kaynak belirtirsen sevinirim.böylelikle kimse sana iftira atamaz değil mi ? eğer bunların alıntı olduğunu kanıtlayan birisi varsa derhal kaynağı bana bildirsin.ben gerisini hallederim.

konu kapanmıştır.bundan sonra gereksiz yorum yapmayınız.

teşekkürler
  • arkadaşlar exknight özür diledi benden.. derslere devam edeceğim. ve forum a geri döndüm
    bu arada gelen kutumda baya bir mesaj birikti lütfen derslere devam et diye. ilgiden dolayı teşekkür ederim
    by ergyn'e tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsngz -- 15 Mayıs 2005, 14:15:11 >
  • arkadaşlar bile bir arkadaş varsa buraya asp deki kodların php karşılığnı yazabilrimi mesela işlev bakımından
    response.write = echo veya print gibi
  • Hadi baqalım! Fazla zaman geçmeden Tamer arkadaşımızdan 2. dersi ve akabinde diğer dersleri beqlemedeyis
  • bence bu forumun en iyi konusu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.