Merhaba arkadaslar 08.10.2010 fatura tarihli satın aldıgım ve cok kısa bir süre kullandigim telefonumu satmak istiyorum telefonum tamamen orjinal ve kusursuzdur cok titiz biri oldugum icin tek cizik bile bulamazsiniz zaten yanima aldigim zaman sayilidir ve devamli aldigim günden beri yurtdisindan özel olarak getirttigim deri cüzlan tipi kılıfıyla kullandim kesinlikle telefonunun sistemine zarar verecek yahut orjinalligini bozacak rom , hard spl vs. islem yapilmamistir ilk günkü gibidir. Hic bir kusuru yoktur yani nasil sifir telefonu alacaksiniz o halde toz bile bulamazsiniz . Talip arkadasa yaninda hediyelerimde olacak özel olarak aldigim deri kılıfı ve aynı sekılde yurtdisindan getirtdigim yedek bataryasinida hediye olarak verecegim . ve ek olarakta kaucuktan yapilmis telefonun kasasini kaplayan muhtesem 2 adette kılıf verecegim sadece bu ek malzemelere 100 dolarin üstünde bir ücret vermistim . Telefona istedigim ücret arkadaslar 1000 tl , belki sizlere fazla gelebilir ama ben bir cok pda kullanmis bir kullanici olarak bu fiyatin bu cihazim icin tamamen normalize seviyede oldugunu düsünüyorum zaten cihazi görünce sifir almis gibi kullanicaksiniz ayrica herseyi full kutuludur hic bir ekipmaninda zarar yoktur kutusu dahi yep yeni kvk ürünüdür kulakligini bile acmadim daha . Aceleci bir tavrim ve dururum yok arkadaslar ciddi alicilar lütfen irtibat kursunlar gercek alicilarada özel olarak resim cekebilirim , suan cekme olanagim olmadigi icin ekleyemedim . Simdiden Hayirli olsun .
/ Hasim DemirciSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
arkadaslar eklemeyi unuttugum bir kac hatirlatma daha vardi ürünle gelen 2gb microsdhc kart ile 5 adet benim satin aldigim ekran koruyucu filmde telefonla beraber verilecektir .
500lira civarina ayni cihazdan bulmak mumkun oldugu icin satista zorlanabilirsiniz. Bendede var hd2 sizdeki kadar aksesuat mevcut degil ama o rakamlara satabiliceginizi sanmiyorum Hayirli satislar
1000TL mi?Hocam ne yaptın allah aşkına revize şart diyorum
Yanlış anlaşılmasın ama bende katılıyorum arkadaşlara revize şart
yanlış anlaşılmasın, normalize edilmiş fiyat 1000 tl
Arkadaslar gercekten bu cihaz icin degicek bir mevla , ikinci elde genel lansmani ele alirsak bakıldıgında yüksek gelebilir ama adi ikinci el iste oysaki sifir ayarindan farksiz olsa bende satis ve alis yapan birisiyim diyecegim alacak arkadas sifir dan farksiz ürün alacak , ölü fiyattan satmak istemiyorum cünkü gercekten sevdigim begendigim bi cihaz sadece alici arkadasa hayirli olsun demek istiyorum . Görüsmek dilegiyle