Şimdi Ara

SIFIRDAN FARKSIZ NOKIA LUMİA 620

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
0
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alındığı gün ekranına film çekilmiştir . Aşırı temizdir sıfırdan hiçbir farkı yoktur . Daha önce nokia 808 purewiev kullandığım için kamerası beni tatmin etmedi o yüzden daha iyi kameralı bir model almak için satmak istiyorum . Faturası kulaklığı usb data kablosu ve şarz aleti , kitapcıkları mevcuttur . Özelliklerine netten bakabilirsiniz gayet hızlıdır , ve stabildir şarz süresi iyidir bana aktif kullanımda 2 gün gidiyor . Resim ekleyemedim ancak tertemizir nokta hatası çiziği yoktur .

Takas olarak yine windows phone telefonlarından lumia 820-920 ve Nokia 808 , veya htc nin windows tabanlı telefonlarını düşünebilirim altını üstünü konuşuruz . Android düşünmüyorum . Çünkü artık sarmıyor

Ankara içi elden teslim ankara dışı için , get olur , sanal pazar olur ( sanalpazar da referanslarım mevcuttur ) , önce havale sonra ürün olur .

FİYAT : 455 TL , NAKİT ALIMLAR İÇİN PAZARIK ÇOK CÜZZİ OLACAKTIR . TAKAS FİYATIM DEĞİŞEBİLİR DURUMA GÖRE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madtech -- 12 Ekim 2013; 10:24:56 >

• Forumdan 3yuq nickli arkadaşa satılmıştır . Teşekkürler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madtech -- 22 Eylül 2013; 20:00:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslı 1 aylık lumia 920
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.