Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIRDAN FARKSIZ Nikon D5300 + 18-140mm Lens - Tripod + Çanta Satın Al 25 Eylül 2023 16:16 1 1 SIFIRDAN FARKSIZ Nikon D5300 + 18-140mm Lens - Tripod + Çanta Merhaba herkese iyi satışlarÜrün adıma faturalı, hobi amaçlı alıp beceremediğim için bir kenara koydum kısacası çok az kullandım. Ürün sıfırdan farksız tek bir çiziği bulunmamaktadır alırken ekstra olarak lens almıştım(18-140mm).Ürünle birlikte değeri 1000 TL olan tripod ve ayrı olarak aldığım orijinal çantasını vereceğim. Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.Aksesuarlar eksiksiz ve hasarsızdır. Shutter sayısı 5033. Üründe 64GB SD kart mevcuttur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GARANTİDEN DEĞİŞİM YAPILMIŞ PS4 PRO CUH-7216B
İlan günceldir... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GARANTİDEN DEĞİŞİM YAPILMIŞ PS4 PRO CUH-7216B