Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIRDAN FARKSIZ KUTULU FATURALI DUALSENSE Satın Al 20 Ağustos 2025 00:17 1 1 SIFIRDAN FARKSIZ KUTULU FATURALI DUALSENSE Arkadaşlar Dualsense 30. Yıl Edition model aldığım için 7 aydır boşta olan ürünümü satıyorum. Hiçbir sorunu yoktur, FIFA için kullandım sadece. Yön tuşlarıyla oynadım, analogu neredeyse hiç kullanmadım. Hatasızdır. Kutusu, faturası vardır. Garantisi bitti. Teknosa'dan alındı. Kargoya hazır şekilde bekliyor, fiyat sondur alıcısına hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIRDAN FARKSIZ KUTULU FATURALI DUALSENSE SIFIR AYARINDA R7 7800X3D+GSKILL 6400MHZ CL32 2x16 RAM+MSI RTX 4070 GAMING X TRIO