Şimdi Ara

>>> Sıfırdan farksız Apple iphone 4 32 gb <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 &gt;&gt;&gt; Sıfırdan farksız Apple iphone 4 32 gb &lt;&lt;&lt;
    Satmakta olduğum cihaz Apple iphone 4 32 gb ios 5.0.1 yüklü olup siyah renktedir. Cihazı bizzat kendim Amerika’dan aldım. Tüm hatlarla çalışır durumda ve jailbreakli olarak kullanılmaktadır. Herhangi bir sorunu veya fiziksel olarak darbe, çizik gibi problemleri olmayan sürekli olarak kılıfında kullanmış olup ön ve arka tarafında Amerika’dan 25 dolara almış olduğum koruyucu ile kaplıdır. Cihazın tüm aksesuarları ve kutusu mevcuttur.
    Cihaz ile birlikte açılmamış jelâtin ve koruyucu kap hediye olarak vereceğim. Cihaz jailbreakli olduğu için güncel oyun ve programları ücretsiz olarak indirip rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her türlü yardımı ve kolaylığı sağlayabilirim. Cihaz hakkında kafanıza takılan her türlü soruyu tarafıma mesaj veya telefon yoluyla sorabilirsiniz.
    Cihazı yurtdışından satın almış olduğum iphone 4s satın aldığım için satıyorum.Yani diğer satanlar gibi nakit paraya sıkıştım,paraya ihtiyacım var,kredi kartı borcumu ödeyemedim gibi bir durum söz konusu değildir.Teknoloji sevdiğim ve yeniliklere ilgim olduğu için cihazımı üst modeli ile yenileme dolayısı ile satışa çıkarmış bulunmaktayım.
    Cihazın fotoğrafları bizzat kendim tarafımdan çekilmiştir.Mersin içi elden teslim tercihimdir.Takas düşünmüyorum.İlginize şimdiden teşekkür eder,iyi alışverişler diliyorum.
    İletişim: 0555 341 56 33
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.