Şimdi Ara

SIFIRDAN FARKSIZ 6230İ 175 YTL HADİ BUYUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLKAR SIRF KOTU YEMİN ETTİGİM İCİN VERMİYOM TELEFONCU VERDİ SAMSUNDA BURDA 175 YTL SATILMASSA KUSENLERİMDEN BİRİİNE HEDİYE ETCEM BEN KART DEGİŞTİRMEK İCİN KAPAGI CIKARIRKEN BİLE BATARYAYI CISMEMESİ İİCİN YAVASCA CIKARAN HASTA TİPLERDENİM NE KADAR TEMİS OLDUGUNU ANLAMISINISDIR SANIIRIM KUTU FAUTRA FALAN ASLA SAKLAMAM AMA BU TELEFONLAR ZATEN NOKIANIN EN AS ARISA CIKARAN KLASİKLESMİŞ Bİ MODELİ SAYGILAR

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• süper fiyat valla iyi satışlar
  • hocam merak ettim...telefoncu ne kadar veriyor 6230i lere???
  • EN KOTUSUNE BİLE 150 YTL VERİYO ARKADASIM BENİMKİNE 175 VERDİ AMA DEDİGM GİBİ BENDE SADECE FİYAT ALMAK İCİN SORMUSTUM

• vatansever birinin turkce yi bu hale getirmesine ne demeli!

quote:

Orjinalden alıntı: vatansever3555

ARKADASLKAR
    SIRF KOTU YEMİN ETTİGİM İCİN VERMİYOM TELEFONCU VERDİ SAMSUNDA BURDA 175 YTL SATILMASSA KUSENLERİMDEN BİRİİNE HEDİYE ETCEM BEN KART DEGİŞTİRMEK İCİN KAPAGI CIKARIRKEN BİLE BATARYAYI CISMEMESİ İİCİN YAVASCA CIKARAN HASTA TİPLERDENİM NE KADAR TEMİS OLDUGUNU ANLAMISINISDIR SANIIRIM KUTU FAUTRA FALAN ASLA SAKLAMAM AMA BU TELEFONLAR ZATEN NOKIANIN EN AS ARISA CIKARAN KLASİKLESMİŞ Bİ MODELİ SAYGILAR
  • haklısın dostum ama ne yapalım alıstık msnde hızlı yazmaya bakmadan yasınca boyle oluyo işte ama yasdıgım gibi konusucam diye bi se yok tabi saygılar

• SLM son uygun birsey olur mu? pm lersen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfırından Farksız SE 2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.