Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır zippo çakmaklar Satın Al 16 Şubat 2017 19:10 1 1 Sıfır zippo çakmaklar Ürünler hiç kullanılmadı denenmek maksatlı çakılmadı bile resimler size gelecek olan ürünlere ait kendi çektiğim resimlerdir. Fiyatlar son dur arkadaşlar.Model no: 28186 Fiyat 125[simage][/simage]Model no: 24095 Fiyat:100 tl Model no: 230 fiyat: 50 tl[simage][/simage]Model no: 28657 fiyat 50 tl[simage][/simage]Model No:28637 Fiyat:100 tl[simage][/simage]Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 8 Ocak 2027 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zippo Marka Metal Kayışlı Erkek Kol Saati PAZARLIKSIZ 150 tl Leica Digilux 3
Problemsizce alışveriş yapabilirsiniz, bir çok ürün aldım kendisinden şu ana kadar bir problem yaşamadım.
Ben teşekkür ederim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zippo Marka Metal Kayışlı Erkek Kol Saati PAZARLIKSIZ 150 tl Leica Digilux 3