Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Xiaomi Pad 7 (8 RAM / 256 GB) Gri Satın Al 30 Haziran 2026 16:38 1 1 Sıfır Xiaomi Pad 7 (8 RAM / 256 GB) Gri Merhaba,Yeni aldığım telefonun yanında hediye olarak verilen Xiaomi Pad 7 (8 GB RAM / 256 GB Depolama - Gri Renk) tabletimi ihtiyacım olmadığı için satıyorum.Durumu: Cihazı mağazadan 27.06.2026 tarihinde aldım. Mağazada kontrol edip öyle teslim ettiler. Kullanılmamıştır. Kenarda duruyor.Garanti: Xiaomi Türkiye garantilidir.Özellikleri: Snapdragon 8 serisi güçlü işlemci, 11.2 inç 3.2K yüksek çözünürlüklü ekran, 8 GB RAM ve 256 GB geniş depolama alanı.Sadece nakit satılıktır, takas düşünmüyorum.Muğla içi elden teslim edebilirim. Şehir dışına ise havale sonrası kargolarım.Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Haziran 2028 Satıldığı Şehir : Muğla, Menteşe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Xiaomi Pad 7 (8 RAM / 256 GB) Gri Satıldı Satıldı