Şimdi Ara

SIFIR XBOX 360 ELİTE PAL-burak806 arkadaşımıza satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yozgat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün 2 haftadır sitede ilandadır.ürün ankara konsol satışı yapan bir firmadan alınmıştır.
    firmaya 03-03-2009 da eft ile ödeme yapılmıştır.birkaç gün sonra ürün elime geçmiştir.
    ilk bir hafta üretim hatlarına karşın birebir değişim garantili olduğundan 1-2 saat denenmiştir.
    konsol 5-6 gün kadar kurulu durmuştur.işim gereği fazla boş vakti olmayan biri olduğumdan
    ürün bu süre zarfında kullanılmamış ve çıkan birkaç acil ödemeden dolayı maddi sikinti içine
    girilimiş ve ürün satışa çıkarılmıştır.üst üste gelen ödemeler sebebi ile sıkıştığım için ürünü
    kullanamadan satışa çıkardım.art niyet vs. bir şey düşünülmesin.ürün alalı 1 ay olmuştur.
    ama kullanılmadan tekrar kutusuna konmuş ve 2 haftadan uzun bir süredir de satılmaya
    çalışılmaktadır.ürün üretim tarihi 28-08-2008 dir.
    pal bölge ve fw lidir.liteon dvd romludur.
    ürünle birilikte eski makinemden kalma bir miktar extra hediye vardır.
    ürün full kutu ile istenirse 750 tl dir.
    alım gücü düşük arcade pack almak yerine siyah elite almak isteyen arkadaşlar
    içinse üründen harddiski çıkartıpğ satabilirim.
    hdd siz full kutu elite fiyatıda 590 tl ye indirilmiştir.
    düşünenler ulaşabilirler.

adım duran çağtay
    iş tel 3546121592
    cep 5426502266
    msn toranaga66@hotmail.com

ürünü aşağıdaki site üzerinden taksitle alabilirsiniz.istenirse siteden 3 taksitle hdd sizde ilan edebilirim.

http://www.hemalhemsat.com/Shop/AuctionDetails/sifir_xbox_360_pal_elite-20_oyun_uygun_fiyata/7446380.html?RN=7&SOrder=asc&SType=FinishDate

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornaga -- 9 Nisan 2009; 10:59:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.