Şimdi Ara

SIFIR TURKİYE GARANTİLİ GALAXY NOTE 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SIFIR TURKİYE GARANTİLİ GALAXY NOTE 3
    1 hafta önce alınmış SIFIR VODAFONE garantili Beyaz kapak SAMSUNG GALAXY NOTE III telefonu para ihtiyacından dolayı satıyorum telefon şahsıma hediye getirilmiştir ve sadece çalışma durumu kontrolü için bir kere açılmıştır.
    Ürün İZMİR de elimde bulunmaktadır görmek isteyen ciddi niyeti olan arkadaşlar gelip görebilir.

Satış Elden teslim Nakit ya da banka havale yoluyla olabilir öğrenci olduğum ve acil paraya ihtiyacım olduğu için taksitlendirme yapamıyorum fiyatta pazarlık sünnettir.

FİYAT:2000 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1998 TL Ye Sıfır Almak Varken Neden 1 Haftalıkta Olsa 2. El Bir Telefona 2000 TL Ödesinki Birisi.

Öğrencisin Güzel Hoş İhtiyacında Var Ancak Bir Üniversite Öğrencisi Olarak Bunları Göz Ardı Etmen Garip.

1998 TL ye sıfır alıncak telefonda 100 tl world puan 150 tl hediye çeki v.b leride saymıyorum daha. ( Hepsiburada )
  • Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama ben 2200den pahalıya alınmış bir cihazın daha ekranına dokunulmadan satılırken ne kadar daha asağıya çekileceğini bilmiyorum ticaretten anlamam açıkcası. Ürün ikinci el değildir alındığı gibi durmaktadır. Online alış veriş sitelerindeki fiyatlar ve garanti kapsamı alıcının isteği üzerine tabikide daha avantajlı olabilir ama nakiti olan ve boşuna ekstra bir ücret ödenmek istemeyen arkadaşlar için bir teklif sundum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MrFinch M kullanıcısına yanıt
    merhabalar
    sadece sizin için yazıyorum yanlış anlamayın madem acil de ihtiyacınız var..
    bu telefonun bu şartlarda 2.000 TL ye burada satılması mümkün değil..
    biraz bölümde gezerseniz kutusu hiç açılmamış jelatinli sıfır note 3 lerin 1.800 TL - 1.750 TL civarında satıldığını görürsünüz..
    gönlünüze göre olsun, hayırlı satışlar..
  • telefoncular bile 1750 liraya kapalı kutularını satıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.