Şimdi Ara

SIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba amazondan aldığım ve bugün elime ulaşan kasamı benim sistem toplama işim amd zenlerin ocak 17de piyasaya çıkması ve başka nedenlerden 3 ay ertelediğim için satıyorum kasa sıfırdır sadece tanıtım yapmak ve resimlerini almak için açtım o kadar yani montaj yapılmadı.Kasa genel olarak güzel hafif psu ünitesinin kapalı olmasıda bence iyi.TÜRKİYEDE SATILMIYOR. İLK KULLANANLARDAN BİRİ OLABİLİRSİNİZ.

İSTEDİĞİM FİYAT 300 TL

cüzi bi marj koyarak satıyorum 300 tl civarı zaten daha iyi bi kasa yok istediğiniz kadar araştırın :=) neyse alacak arkadaşa hayırlı olsun umarım fotoğraflar kasa için yeterli bilgiyi verir.

KARGO ALICIYA AİTTİR

ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM.

SIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOKSIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOKSIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOK

SIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOKSIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOKSIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOK

SIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOKSIFIR THERMALTAKE VERSA C22 SİYAH KASA PSU YOK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 25 Kasım 2016; 3:13:16 >

• Mesajım bulunsun. Gözüme kestirdim bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.