Şimdi Ara

Sıfır Sony MW600 Bluetooth Kulaklık Beyaz - Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TÜM MODELLERE UYUMLUDUR
    IPHONE, SAMSUNG, NOKIA, HTC VB.
    MÜKEMMEL STEREO SES KALİTESİ
    SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA
    İLK SİZ AÇIN VE KULLANMAYA BAŞLAYIN
    DAHİLİ RADYO ÖZELLİĞ�Â�İ
    DOKUNMATİK SES AÇIP KAPAMA
    ARAYAN NUMARAYI KULAKLIK ÜZERİNDEKİ EKRANDAN GÖREBİLME
    BİLGİSAYAR YADA LAPTOP ÜZERİNDEN BLUETOOTH BAĞ�Â�LANTISI İLE MÜZİK DİNLEYEBİLME
    10 SAATTEN FAZLA MÜZİK DİNLEYEBİLME
    520 SAAT BEKLEME (STAND BY) SÜRESİ
    3 adet cihaz ile eşleştirebilme.

Ürünler aynı gün kargo edilecektir ve fiyatı 120 TL 'dir.

Sahibinden linkihttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sifir-sony-mw600-bluetooth-kulaklik-beyaz-sony-mw-600-beyaz-116156626/detay/

Rengi Beyazdır.

Fiyat nakit fiyattır ve pazarlık, takas kabul edilmemektedir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkdostun -- 5 Mart 2013; 10:17:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Garanti ve fatura?
  • Bu mu düşük fiyat 90 tl lik ürüne 120 tl çekiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAMILGOLCU

Bu mu düşük fiyat 90 tl lik ürüne 120 tl çekiyorsun

Pardon 90 lira için link verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecank1

Garanti ve fatura?

Dostum ürünler sıfır açılmamış kutusunda olup yurt dışından getirilmiştir. O nedenle garantisi mevcut değildir.

• quote:

Bu link senin için yeterli sanırım...http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Ericsson-MW600-Bluetooth-Headphones-Earphones-FM-Caller-ID-Display-/181092367956?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item2a29f23e54

Ben aynı gün kargoya veriyorum. Ayrıca yurt dışından getirip aynı fiyata mı satmalıyım? Bakkala gidip su alırken toptancıdan sen bu suyu 15 kuruşa alıyorsun neden 50 kuruşa satıyorsun diyormusun? Ticaretten anladığın 1e alıp 1e satmak mıdır? Türkiye'de kaç kişi yurt dışından alışveriş yapmasını biliyor ya da ürün almak için 10-15 gün bekliyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MESELA SENİN KAR KOYUP KOYMAMAN DEĞİL İNDİRİMLİ FİYAT İÇİN 120 TL DEMEN İNDİRİMSİZ HALİ HERHALDE 220 TL OLACAKTI İNDİRİM İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

MESELA SENİN KAR KOYUP KOYMAMAN DEĞİL İNDİRİMLİ FİYAT İÇİN 120 TL DEMEN İNDİRİMSİZ HALİ HERHALDE 220 TL OLACAKTI İNDİRİM İÇİN TEŞEKKÜRLER

İlk fiyatım 130 TL idi ;)

• note 2,
    v 4.1.2 için sanırım caller id olayi henuz cozulmus degil...

sırf caller id icin bu kulaklıgı alıcam...Acaba aldıgıma pisman olurmuyum? yoksa ek bir yazılımla , veya ilerieleyen gunlerde cozulme ihtimali varmıdır sizce??

ayrıca tabiiki bende ebay veya alibaba dan beyazını 80tl ye almayı dusunuyorum... cok cok 10-15 gun sonra gelir urun...
  • quote:

Bu link senin için yeterli sanırım...http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Ericsson-MW600-Bluetooth-Headphones-Earphones-FM-Caller-ID-Display-/181092367956?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item2a29f23e54

90 tl ye aldığını 90 tl ye satan bir satıcı bugüne kadar ben görmedim ki ilanı açan arkadaş o fiyatın üstünde almış olabilir
    fiyat normal

• İsteyenler MW600'ü Doğubankta 85-90 tl'ye bulabilirler. Bu hafta sonu arkadaşıma MW1 alırken sormuştum. MW1'i 250 TL'ye aldık bu arada.
  • Bende buradan bi üyeden aldım siyahını 75 tlye aldım full kutulu.Taş gibi kullanıyorum.O kişide yurt dışından almış.Tek sıkıntısı prizi tr prizi değil ama zaten bende de Xperia Acro S var,onun şarj aletiyle şarj ediyorum.Size hayırlı işler.Fiyatı baltalamak için değil,alacakların bilgisi olsun diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanisbakan -- 4 Nisan 2013; 19:08:37 >
  • Arkadaşlar bendeki Cihazın da klipsi kırıldı. Elinde Bozuk cihaz olan varsa görüşebiliriz. Veya bunu satayım. Kulaklığı ve Klipsi yok. Cihazı yaka kartının klipsi ile kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.