Şimdi Ara

SIFIR SİEMENS KGN86Aİ42N SES PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 22 ağustosta donanım haber aracılığıyla haberdar olup takip ettiğim Serdar Beyden SİEMENS KGN86Aİ42N buzdolabı satın aldım. 24 ağustosta buzdolabım servis tarafından kuruldu dolabın aşırı kompresör sesiyle çalışmasından dolayı servisi aradığımda yeni kurulduğu için olduğunu 8 saat içerisinde geçeceğini belirttiler aynı şekilde Serdar Bey 2 3 gün içinde geçeceğini iletti konuşmamızda. İlerleyen zamanda buzdolabı 5 6 saatlik dilimlerde yüksek sesli çalışmaya devam edince tekrar servis çağırarak durumu ilettim. Servis çalışanı teknisyen arkadaşımız sesli çalışmanın inverter buzdolabı olması sebebiyle çalışma prensibi olduğunu bunun normal olduğunu iletti kendisine buzdolabının normali buysa istemediğimi ilettim. Serdar Bey bu süreçte iletişimde olarak yardımcı oldu. BU sorunun yeni modellerde olmadığını çok az denk geldiğini söyledi Bir üst servis ayarlandı dolabıma bakılması için gelen arkadaşta bu modellerde bu soruna gittiklerini ilettiler normal ses dediler.
    Peki siemensin bu ürünü 40 desibel olarak satması doğru mu soruma hak verselerde yapacak bir şey yok babında konuşuldu.
    bu süreçten sonra müşteri hizmetlerini arayarak 2 3 gün üst üste cayma hakkımı kullanmak istediğimi belirtsemde size geri dönüş sağlayacağız denerek hiç bir geri dönüş olmadı. Bu arada Serdr Beyle iletişimdeydik kendisi yardımcı olmaya çalıştı. Daha sonra bir numaradan aranarak dolabın sesli videosunu atmam ve fabrikadaki ustaların inceleyeceği belirtildi. bunu da yaptım herhangi bir geri dönüş olmadı bu arada siemensin bu ilgisizliği yüzünden tüketici hakem heyetine de başvurdum hala beklemekteyim. dolapla ilgili bir iki video yüklemeye çalışacağım herkese sorunsuz alışverişler dilerim











    SIFIR SİEMENS KGN86Aİ42N SES PROBLEMİSIFIR SİEMENS KGN86Aİ42N SES PROBLEMİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufkcnli -- 18 Eylül 2020; 16:5:10 >







  • Elektrik tesisatınızda topraklama varsa ki mutlaka vardır... dolabın motoru arızalıdır yoksa böyle yada bu şekilde ses gelmesi mümkün değil.
    Bu ses ''buzdolabım sesli çalışıyor'' türünden bi şikayet değil kesinlikle değişim talep edin.
  • Aynı dolabı geçen hafta kurdurdum. Sessiz çalışıyor. Bu ses kesinlikle bir kusur. Bence hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.