Şimdi Ara

SIFIR SCSI HDD - HP LAZER YAZICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 72 GB ULTRA320 HP SCSI HARDDISK 10.000 RPM SIFIR DİSK 350$

36,4 GB U320 HP SCSI HARDDISK 10.000 RPM 250$

HP 1010 LAZERJET YAZICI AZ KULLANILMIŞ 125 YTL

FATİH-LEVENT/İSTANBUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comettoc -- 7 Temmuz 2006; 15:46:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşım bence fiyatları bir kontrol et, fiyatlar piyasaya göre oldukça yüksek. (Özellikle HDD fiyatları)

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=1024&productid=bd15553

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=1024&productid=bd15552

• fiyatları konusunda yorum yapmama gerek yok sıfırına göre düşük
    istersen kod numaralarını verebilirim HP veya satan kurumlardan fiyatlarını öğrenebilirsin.

Birde hepsiburada alla alla dedirticek olay dışarıda 500$ bizde 209$ değişik bi tarz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comettoc -- 7 Temmuz 2006; 16:14:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: comettoc

fiyatları konusunda yorum yapmama gerek yok sıfırına göre düşük
    istersen kod numaralarını verebilirim HP veya satan kurumlardan fiyatlarını öğrenebilirsin.

Birde hepsiburada alla alla dedirticek olay dışarıda 500$ bizde 209$ değişik bi tarz.

Arkadaşım lütfen hemen kızma. Amacım senin satışını baltalamak falan değil yalnız buradan alım yapan arkadaşları bilgilendirmek. Ben seçenek sundum gerisi alacak olan arkadaşlara kalmış.
  • Kızmadım zaten orada gösterdiğin diskleri hiçbir server üzerinde görmedim.
    Aynı özellik kalitede olduğunu düşünüyorsan tabiki hepsiburadadan alabilirsin önemli değil o kadar
    fiyat belirtme gereği duyuyorsan dediğim gibi hp ve satan kurumlara acıp soracaksın o zaman fiyatı bu kadarmış diceksin bu disklerinde

• SCSI disklere herzaman ilgi duymuştum. Özel ürünler olduğu için satışı çok zor. Çok uygun olursa bazı ev kullanıcıları da ilgi gösteriyor o zaman daha rahat satılabilir oluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.