Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır PS 4 Slim ve 1 Kol (Siyah, son versiyon) Satın Al 2 Aralık 2017 14:32 1 1 Sıfır PS 4 Slim ve 1 Kol (Siyah, son versiyon) Önceden vermiş olduğum siparişim kargoya verildiği için iptal edemedim ve iade süreciyle uğraşmak istemediğim için hem bana hem de alana faydası olması için PS 4'ü geldiği gibi satmak istiyorum. (Ürün tahminen 28 Kasım'da elime ulaşacak.) Siparişi iptal etme nedenim sonradan PS 4 Pro sipariş etmem oldu. Ürün için 1000TL istiyorum ve tercihen Ankara'da elden alışveriş yapmak istiyorum. Malum ürün sıfır olacak ve ilk açılışında herhangi bir sıkıntısı olmadığını alıcıyla beraber görmek isterim. Hem alıcının hem benim içim rahat etsin.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 27 Kasım 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Rush Cr7, Valverde, Rüdiger, Belo +700k coins [SATILDI] Ronaldo (R9) Elite Xbox FC24 Hesabı -Fiyat Güncellendi Acil Satılık- [SATILDI] Xbox Fut Hesabı - 19M Satılabilir oyuncu, 22M kadro değeri. 94 R9'lu Kadro (İlk 11 değeri 12M + 3.5m nakit) Fiyat ve Kadro Güncellendi.